ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Σαθρό, αρρωστημένο και παρωχημένο ποδόσφαιρο"

ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Σαθρό, αρρωστημένο και παρωχημένο ποδόσφαιρο"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός με αφορμή την διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο με τους διοικούντες της ομάδας του Αγρινίου να μιλούν για κάποιους που ενεργούν ως ανεξέλεγκτοι τιμωροί και υπηρέτες συμφερόντων.

Με ανακοίνωση απάντησε η ΠΑΕ Παναιτωλικός στην διαιτησία του αγώνα στο ματς με τον Πανιώνιο με το πρώτο γκολ των "κυανέρυθρων" να προέρχεται από θέση οφσάιντ. Οι άνθρωποι της διοίκησης του Αγρινίου δεν μίλησαν για αυτό καθ' αυτό το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης αλλά έκαναν λόγο για κάποιους που συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ξεδιάντροπα, δίχως ίχνος αξιοπρέπειας και θέλουν να κρατήσουν ζωντανό ένα σαθρό, αρρωστημένο και παρωχημένο ποδόσφαιρο.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ομάδα μας χρόνια τώρα παλεύει για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και πληρώνει το κόστος. Για τον ίδιο στόχο θα συνεχίζει να παλεύει, όχι στα λόγια, αλλά με σταθερή, σαφή και αδιαπραγμάτευτη στάση.

Είναι εμφανές ότι κάποιοι κάνουν ότι μπορούν να διατηρήσουν ζωντανό ένα σαθρό, αρρωστημένο και παρωχημένο ποδόσφαιρο που όλη η κοινωνία του γυρίζει την πλάτη.

Συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ξεδιάντροπα, δίχως ίχνος αξιοπρέπειας, δίχως ενοχές και εν τέλει δίχως καμία ηθική αναστολή. Σφυρίζουναδιάφορα και χωρίς κανένα φραγμό ενεργούν ως ανεξέλεγκτοι τιμωροί και υπηρέτες συμφερόντων. Αν και γνωρίζουν ότι τελειώνει ο χρόνος τους.

Μας θυμώνει το γεγονός ότι εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν καταργώντας κάθε έννοια δικαίου, κάνοντας καθημερινά το ποδόσφαιρό μας όλο και πιο αναξιόπιστο.

Ο Παναιτωλικός υπερασπίζεται το δικαίωμά του να διεκδικεί ότι μπορεί με την αγωνιστική του απόδοση και μόνο. Αν αυτή αρκεί να του δώσει κάτι, έχει καλώς. Δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Όμως, κανείς δεν νομιμοποιείται να του το στερήσει ετσιθελικά.

Καλή ανάσταση…"

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ