ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε τις τιμές των απλών εισιτηρίων που θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Αγρινίου, στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Η διοίκηση του Παναιτωλικού έδωσε στη δημοσιότητα την τιμή των απλών εισιτηρίων για τα παιχνίδια της ομάδας του Αγρινίου στη φετινή Super League, και η οποία θα καθορίζεται ανάλογα με τον αντίπαλο, όπου βέβαια περίοπτη θέση έχουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

"Ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2014-2015. Η τιμή καθορίζεται ανάλογα με τον αντίπαλο σε τρεις κατηγορίες (Α’, Β’, Γ’), με αντίστοιχη διακύμανση.

Συγκεκριμένα.

Η κατηγορία Α’περιλαμβάνει το παιχνίδι με: Ολυμπιακό,

Η κατηγορία Β’περιλαμβάνει τα παιχνίδια με: Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

Η κατηγορία Γ’περιλαμβάνει τα παιχνίδια με όλες τις υπόλοιπες ομάδες

Η τιμή του απλού εισιτηρίου είναι μεγαλύτερη της μέσης τιμής ανά αγώνα του εισιτηρίου διαρκείας και θα είναι η ελάχιστη τιμήανά κατηγορία σε όλη την αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα εξασφαλίζεται η δυνατότητα χαμηλής τιμής εισιτηρίου σε κάθε αγώνα (μικρή κερκίδα και πέταλο).

Έχουν καλυφθεί από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και δεν θα κυκλοφορήσουν απλά εισιτήρια στο χώρο VIP, στη Θύρα 1 (τμήμα 4) και στη Θύρα 2 (τμήμα 6) της μεγάλης κερκίδας."

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ