ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο "παροπλισμός" των Αργεντίνων στον Παναιτωλικό

Ο "παροπλισμός" των Αργεντίνων στον Παναιτωλικό
Βιγιαφάνιες INTIME SPORTS

Την περασμένη σεζόν οι Αργεντίνοι του Παναιτωλικού αποτέλεσαν τη βάση για την αξιόλογη σεζόν στο πρωτάθλημα. Η έλευση του Πορτογάλου προπονητή, Λιονέλ Πόντες, εφέτος, σήμανε τον "παροπλισμό" τους.

Φερνάντο Γοδόι, Νίκολας Μαρτίνες και Λούκας Βιγιαφάνιες αποτέλεσαν κατά την περασμένη σεζόν τη βάση του Παναιτωλικού για την εξαιρετική σεζόν στη Super League. Ο πρώτος έφυγε με προορισμό τον Ατρόμητο, ο δεύτερος πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό (ακολούθως δόθηκε δανεικός στην Ανόρθωση), ενώ ο τρίτος έμεινε στο Αγρίνιο για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Η αποχώρηση του Μάκη Χάβου και η πρόσληψη του Λιονέλ Πόντες είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τα δεδομένα με τους Αργεντίνους. Ο Βιγιαφάνιες έρχεται από τον πάγκο, έχοντας καταγράψει μόλις 71 λεπτά αγώνων σε τρία παιχνίδια. Ο Ρουσκουσέδα, ο οποίος μετεγγράφηκε στον Παναιτωλικό στο δεύτερο μισό και έπαιξε σε 10 αγώνες (433 λεπτά), τώρα και αυτός μένει εκτός ενδεκάδας, έχοντας καταγράψει 31 λεπτά συμμετοχής έπειτα από τρία παιχνίδια.

Όσο για τον τρίτο Αργεντίνο της... παρέας; Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός Εμιλιάνο Ρομέρο, που ήρθε το καλοκαίρι, δεν έχει παίξει ούτε λεπτό. O Πορτογάλος προπονητής έχει χρησιμοποιήσει 14 παίκτες στις τρεις πρώτες "στροφές". Μέχρι εκεί. Ξέχωρα από τους Αργεντίνους, ο παίκτης για τον οποίο η εφετινή σεζόν δεν παρουσιάζει καμία σχέση με την περσινή είναι ο Ντιέγκο Μπεχαράνο. Πέρυσι ο Βολιβιανός ήταν ο βασικός δεξιός μπακ, έχοντας παίξει σε 24 ματς (2.087 λεπτά). Στο εφετινό πρωτάθλημα δεν έχει παίξει σε κανέναν αγώνα.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ