ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός τα είχε βρει με Ορσίνι

Ο Παναιτωλικός τα είχε βρει με Ορσίνι
Ορσίνι

Για Αργεντινό επιθετικό κινήθηκε προ ημερών ο Παναιτωλικός και είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Νικολάς Ορσίνι. Τελικά ο 21 ετών επιθετικός δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα. Διαβάστε τον λόγο...

Ο Παναιτωλικός έκανε δικό του τον Ανρί Καμαρά, αλλά με την απόκτηση του Σενεγαλέζου δεν έχουν κλείσει οι μεταγραφές στη γραμμή κρούσης. Η ομάδα του Αγρινίου συνεχίζει την αναζήτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό που έχει παρατηρηθεί στη θέση αυτή (έχει μείνει ο Βασιλείου).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έριξε τα δίχτυα της στην αγορά της Αργεντινής για την εξεύρεση του εκλεκτού και όντως οι συζητήσεις που έγιναν με έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ήταν προχωρημένες. Ο παίκτης ήταν ο Νικολάς Ορσίνι.

Ο 21 ετών επιθετικός, ο οποίος από το 2013 παίζει στην Ατλέτικο Ραφαέλα, με την οποία στο πρωτάθλημα που διανύεται έχει αγωνιστεί οκτώ φορές. Ο Ορσίνι τα είχε βρει σε όλα με τον Παναιτωλικό, ήθελε να έρθει στην Ευρώπη, αλλά οι τραυματισμοί που προέκυψαν στην ομάδα της Αργεντινής στην επίθεση, είχαν ως αποτέλεσμα να "ναυαγήσει" η μεταγραφή του.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ