ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Μαρκόφσκι στο κυνήγι του Τζεμπούρ

Ο Μαρκόφσκι στο κυνήγι του Τζεμπούρ
Μαρκόφσκι INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι έβαλε δύο γκολ στο 2-2 του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό και μείωσε τη διαφορά από τον Ράφικ Τζεμπούρ, στην άτυπη μάχη για τον πρώτο εν ενεργεία ξένο σκόρερ στην Ελλάδα. (VIDEO)

Το παιχνίδι που έδωσε κόντρα στον Λεβαδειακό ο Μάρκο Μαρκόφσκι ήταν το 211ο στην Ελλάδα (σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Ο Σέρβος στράικερ βρίσκεται στη χώρα μας από το δεύτερο μισό της σεζόν 2007-2008 και είναι στη δεύτερη θέση των σκόρερ από τους εν ενεργεία ξένους ποδοσφαιριστές.

Απέναντι στους Βοιωτούς ο 29χρονος επιθετικός του Παναιτωλικού βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα (2-2 το τελικό σκορ) και έφτασε τα 76, τα 73 εκ των οποίων είναι σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ο Μαρκόφσκι εκτός από τους Αγρινιώτες έχει παίξει και σε Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Skoda Ξάνθη και Κέρκυρα.

Πρώτος και με διαφορά παραμένει ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος σε Α' και Β' Εθνική έχει σημειώσει 93 γκολ. Τους δύο ποδοσφαιριστές ακολουθούν οι Περόνε (Ηρακλής) και Ναπολεόνι (Ατρόμητος). Δείτε τη λίστα που αφορά σε συμμετοχές και γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος:

1. Ράφικ Τζιμπούρ: 186 παιχνίδια, 93 γκολ

2. Μάρκο Μαρκόφσκι: 199 παιχνίδια, 73 γκολ

3. Εμανουέλ Περόνε: 212 παιχνίδια, 61 γκολ

4. Στέφανο Ναπολεόνι: 185 παιχνίδια, 55 γκολ

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ