ΑΕΚ

Ο Ετζενγκέλε αρέσει στην ΑΕΚ

Ο Ετζενγκέλε αρέσει στην ΑΕΚ
Ετζενγκέλε INTIME SPORTS

Στο ''στόχαστρο'' της ΑΕΚ ο Γουίλιαμ Εντζενγκέλε του Παναιτωλικού. Ο Καμερουνέζος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός αποτελεί υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου και φέρεται να έχει ήδη γίνει επαφή.

Βασικός φέτος στον Παναιτωλικό ο Γουίλιαμ Εντζενγκέλε. Ο 28χρονος Καμερουνέζος στόπερ έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια της ομάδας του Αγρινίου και έχει σημειώσει και ένα γκολ. Στην ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν αναζητούν κεντρικό αμυντικό και μία από τις λύσεις που εξετάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, είναι εκείνη του Αφρικανού.

Ο Εντζενγκέλε είναι για τρίτη σεζόν στην Ελλάδα και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Στον Παναιτωλικό έχει παίξει και τις σεζόν 2010-2011 και 2011-2012. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από Λε Μαν, Ξαμάξ, Κόβεντρι Σίτι και Μπούρι. Ανάμεσα στον παίκτη και την Ένωση φέρεται να έχει ήδη γίνει μια επαφή και μένει να φανεί εάν υπάρξει deal.

Το συμβόλαιο του υψηλόσωμου στόπερ εκπνέει το καλοκαίρι και έτσι είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου το επιθυμεί. Σημειώνεται και κάτι ακόμα. Η ΑΕΚ επιδιώκει να εντάξει στο δυναμικό της έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, γιατί όσοι έχει είναι δεξιοπόδαροι.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ