ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ντεμπούτο για Φωτάκη, Μορένο

Ντεμπούτο για Φωτάκη, Μορένο

Ο Παναιτωλικός επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Αναγέννησης Άρτας με τον Χάβο να βλέπει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Φωτάκης, Μορένο και Μπεχεράνο ενώ δεν αγωνίστηκε ο Βιγιαφάνες.

Την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Φωτάκης, Μορένο αλλά και ο Μπεχαράνο είχε ο Μάκης Χάβος στο φιλικό της Κυριακής με την Αναγέννηση Άρτας. Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου επικράτησαν με 2-1 με τον Μπεχαράνο μάλιστα να βάζει το νικητήριο τέρμα.

Σε αντίθεση με τους τρεις προαναφερθέντες θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν αγωνίστηκε ο Βιγιαφάνες ο οποίος όπως όλα δείχνουν ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί 100% και ο Χάβος θέλησε να τον προφυλάξει.

"Με γκολ του Κάπελ στο 5’ και του Μπεχαράνο στο 77’, ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-1 την Αναγέννηση Άρτας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Αγρίνιο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 44’ με εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ (46’ Στεφανάκος, 80’ Κολοβούρης), Μύγας (46΄Ρουμπουλάκου), Κούσας (80’ Χαντάκιας), Μαλεζάς (46’ Ετζενγκέλε), Κουτρομάνος (63’ Βασιλάρης), Καλογέρης (70’ Κωνσταντινόπουλος), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Μήλιος), Φωτάκης (46’ Κόρμπος), Μαρτίνες (80’ Ζαρκάδας), Κάπελ (46’ Μπεχαράνο), Άλβες (46’ Μορένο)".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ