ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Νταλακούρας: "Συγκινήθηκα από την προσπάθεια των παιδιών"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports)
Παναιτωλικός, Νταλακούρας EUROKINISSI SPORTS

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας, εμφανίστηκε συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Νταλακούρας εμφανίστηκε συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών και τους ευχαρίστησε μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναιτωλικού ο οποίος αποθεώθηκε από τους παίκτες στα αποδυτήρια δεν έκρυψε ότι πίστευε ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τους κιτρινόμαυρους.

Αρχικά, ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναιτωλικού είπε: "Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι παρά την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σημείο συγκίνησης από την προσπάθεια που καταβάλανε σήμερα όλα τα παιδιά, και οι έντεκα που ξεκινήσανε και τα τρία παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση και την ψυχολογία στην ομάδα. Είναι μία σημαντική νίκη για την ομάδα μας η οποία ήρθε πραγματικά μέσα από μία αξιόλογη προσπάθεια των παικτών και τους ευχαριστώ πολύ.

Ένα δεύτερο ευχαριστώ που βγαίνει και αυτό μέσα από την ψυχή μου, είναι για τον κόσμο που καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μας στήριξε και μας έδωσε την απαραίτητη δύναμη να ανταπεξέλθουμε, να γυρίσουμε και τελικά να κερδίσουμε αυτό το τρελό κατά κάποιο τρόπο παιχνίδι. Τελευταία, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Ματζουράκη που έδωσε πάρα πολλά πράγματα σε αυτή την ομάδα και ειδικά τώρα τελευταία κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τον ευχαριστώ γιατί βρέθηκε κοντά του και πήρα πάρα πολλά πράγματα από αυτόν και ως άνθρωπος της ομάδας και φίλαθλος της πόλης. Ήταν τιμή για εμάς που βρέθηκε εδώ".

Για το τι κατάφερε ο ίδιος να αλλάξει μέσα σε μια μέρα στην ομάδα: "Δε θα ήθελα να πω πολλά πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και το σημαντικό από εδώ και μπρος είναι ότι μπορεί να δουλέψει η ομάδα με μια άνεση στον τομέα της ψυχολογίας και να κάνει καλύτερα πράγματα, αυτά που πραγματικά μπορεί".

Για το αν οι παίκτες θέλανε σήμερα να αποδείξουν πράγματα, τόνισε: "Οι παίκτες αυτό που θέλουν και πρέπει να αποδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι είναι ότι έχουν τη διάθεση να μπαίνουν στο γήπεδο και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πιστεύω ότι τους βγήκε αυτό περισσότερο γιατί προερχόταν από κάποια δύσκολα αποτελέσματα και είχαν μια μεγάλη πίεση πάνω της. Ξέσπασαν και έπαιξαν πολύ καλύτερα κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα και έβγαινε περισσότερο αυτός ο ψυχισμός τους".

Για το τι τον έκανε να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει ο Παναιτωλικός το παιχνίδι, είπε: "Δε σας κρύβω, από το πρωί που μιλούσαμε στο ξενοδοχείο και σχεδιάζαμε το παιχνίδι, έβλεπα στα μάτια των παικτών μου τη διάθεσή τους να δώσουν πράγματα σήμερα. Βλέποντας την εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου παρ’ ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, μέσα στα αποδυτήρια υπήρχε διάχυτη η αίσθηση σε όλους μας ότι μπορούσαμε αυτό το παιχνίδι πραγματικά να το αλλάξουμε. Φάνταζε ότι ήταν προσιτό σε μας, τουλάχιστον να πετύχουμε ένα γκολ και να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Καταφέρνοντας αυτό, είδατε μια διάθεση να κάνουν και κάτι παραπάνω και αυτό είναι μια εσωτερική πίστη από τα παιδιά".

Για το πώς αισθάνθηκε που αποθεώθηκε από τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα: "Τι να σας πω… Δε μπορώ να πω κάτι… Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου σε αυτά τα παιδιά και δεν το λέω τυπικά γιατί δε σας κρύβω ότι αυτό μου συνέβη πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό. Μου δίνει και άλλη μια χαρά ότι έγινε γνωστό αυτό από εσάς προς τα έξω, αυτό που έγινε στα αποδυτήρια. Εγώ δε θα τολμούσα να το πω ποτέ…".

Για το αν ο Παναιτωλικός χρειάζεται ενίσχυση είπε: "Αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που πρέπει να την κάνει ο Παναιτωλικός στα πλαίσια μιας φιλοσοφίας και νοοτροπίας που πρέπει να έχει η ομάδα. Σίγουρα σε δύσκολες στιγμές χρειάζονται παίκτες, να έχεις λύσεις, όπλα. Εγώ νομίζω όμως ότι οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με υπομονή και όχι με μεταγραφές".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ