ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Νέο συμβόλαιο ο Χαντάκιας στον Παναιτωλικό

Νέο συμβόλαιο ο Χαντάκιας στον Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Χαντάκια μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Παρελθόν απ' την ομάδα του Αγρινίου ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος.

Ο Δημήτρης Χαντάκιας πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τον Παναιτωλικό, παρά την μέτρια πορεία της ομάδας του. Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την ομάδα του Αγρινίου τον επιβράβευσαν με νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Το υπάρχον ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι και οι άνθρωποι του Παναιτωλικού δεν ήθελαν αν τον χάσουν δίχως να έχουν κάποιο οικονομικό όφελος. Την περυσινή χρονιά ο 22χρονος μπακ πραγματοποίησε 21 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο Δημήτρης Χαντάκιας επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020. Εντάχθηκε στην ομάδα Κ17 και στη συνέχεια διακρίθηκε στην Κ20, με αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2014. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους κατέγραψε 27 παρουσίες στη Super League, ενώ έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε: "Ο Παναιτωλικός με δέχτηκε από μικρή ηλικία στην οικογένειά του και μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σκληρά και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα. Η πρότασή του να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, με τιμά ιδιαίτερα και αυξάνει τις υποχρεώσεις μου για να ανταποκριθώ σ’ αυτή. Θα συνεχίσω την προσπάθεια για τη βελτίωσή μου, προκειμένου να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του".

Αντίθετα, παρελθόν απ' το ρόστερ αποτελεί ο έτερος δεξιός μπακ της ομάδας, Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος, ύστερα από δική του επιθυμία. Την περυσινή σεζόν, ο 22χρονος αμυντικός πραγματοποίησε μόλις τέσσερις ολιγόλεπτες συμμετοχές, αφού δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Γιάννη Ματζουράκη, αρχικά και στη συνέχεια του Μάκη Χάβου. Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισε να αποχωρήσει απ' το σύλλογο.

Η ανακοίνωση για Παπουτσογιαννόπουλου:

Ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να μείνει ελεύθερος αναζητώντας ομάδα στην οποία θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αγώνες και η επιθυμία του έγινε δεκτή. Ο Παναιτωλικός του έδωσε την ευκαιρία το καλοκαίρι του 2013 να κάνει το βήμα από τα Τμήματα Υποδομής στην επαγγελματική ομάδα, πιστεύοντας στις δυνατότητές του. Διάφορες συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί στον Παναιτωλικό καταγράφοντας τελικά 28 συμμετοχές στη Super League. Στα 23 χρόνια του και με το ταλέντο που διαθέτει, μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και είμαστε βέβαιοι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ