ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Μπλόκο" της Μπολίβαρ για Λίσιο

"Μπλόκο" της Μπολίβαρ για Λίσιο

Ο Παναιτωλικός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Βολιβιανού μεσοεπιθετικού, Νταμιάν Λίσιο, ωστόσο η ξαφνική άρνηση της Μπολίβαρ, δυσχεραίνει το deal.

Η Μπολίβαρ είναι το σοβαρό εμπόδιο που αντιστέκεται στο "γάμο" του 26χρονου διεθνούς Βολιβιανού (αργεντινού στην καταγωγή) μεσοεπιθετικού, Νταμιάν Λίσιο, με τον Παναιτωλικό καθώς είναι επιθυμία και του ιδίου του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στη χώρα μας.

"Νομίζω ότι η κατάστασή μου θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες, γιατί πρέπει να συναντηθώ με τους διοικούντες και να αποφασίσουμε από κοινού το μέλλον μου, οπότε δεν εξαρτάται μόνο από μένα", υποστήριξε ο Νταμιάν Λίσιο σε βολιβιανά ΜΜΕ.

Ο ατζέντης του 26χρονου διεθνούς Βολιβιανού μεσοεπιθετικού, Λούκας Μασάδο, υποστήριξε σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του πελάτη του : "Εμείς τη Δευτέρα παραδώσαμε στο σύλλογο μία επίσημη πρόταση του Παναιτωλικού από την Ελλάδα, με τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία αλλά η Μπολίβαρ άλλαξε ξαφνικά την απόφασή της και ζήτησε περισσότερα χρήματα με τη λογική ότι δεν τους ικανοποιεί αυτή η προσφορά. Το θέμα δεν έχει κλείσει, ο Παναιτωλικός περιμένει ακόμη μία επίσημη απάντηση"

Όλα παραμένουν ανοικτά, αλλά οι πληροφορίες από τη Βολιβία εκτιμούν ότι η ξαφνική στροφή 180 μοιρών της Μπολίβαρ, περιπλέκει την υπόθεση για την ομάδα του Αγρινίου.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ