ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μπήκε ο Παπουτσογιαννόπουλος

Μπήκε ο Παπουτσογιαννόπουλος
Παπουτσογιαννόπουλος INTIME SPORTS

Με τον Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο να βγάλει την προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Παναιτωλικού για το Σάββατο. Διευκρινήσεις για τα εισιτήρια.

Ελάχιστα τα προβλήματα για τον Λιονέλ Πόντες. Ουσιαστικά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Κόρσιενς ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, ενώ γενικότερα δεν ήταν έτοιμος (μετά τη διακοπή λογικά θα τον δούμε).

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση του Σαββάτου ο Πορτογάλος αναλώθηκε σε ασκήσεις κυκλοφορίας και τελειώματα των φάσεων. Αξίζει να αναφέρουμε πως και την Δευτέρα θα έχει προετοιμασία το πρωί (το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι αργά).

Διευκρίνιση για τα εισιτήρια:

"Αρχίσει αύριο Παρασκευή στις 10.00 το πρωί η διάθεση των απλών εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Οι μέρες και οι ώρες που θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια, καθώς επίσης και οι τιμές ανά θύρα, έχουν ήδη ανακοινωθεί ΕΔΩ .

Για ακόμα μια φορά εφιστάται σε όλους η προσοχή για την διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου και την είσοδο στο γήπεδο σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο.

Δείτε εδώ όλα τα ειδικά στοιχήματα για την Super League από τον Stoiximan

- Για την έκδοση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗη καταγραφή των στοιχείων (Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου) του αγοραστή και η αναγραφή του ονόματός του στο εισιτήριο.

- Για την είσοδο στο γήπεδο, πέραν του εισιτηρίου (ηλεκτρονικού ή διαρκείας), είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗη ταυτοποίηση(με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Επισημαίνεται ότι πέραν του ηλεκτρονικού και ονομαστικού εισιτηρίου,στο γήπεδο λειτουργεί υποχρεωτικά και σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες, για την πρόληψη φαινομένων βίας. Ο αθλητικός νόμος προβλέπει πολύ βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.

Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των φιλάθλων, στην προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Καλούνται να βοηθήσουν με την έγκαιρη προσέλευσή τους, για την αποφυγή συνωστισμού, τόσο στην αγορά του εισιτηρίου τους, όσο και κατά την προσέλευση στο γήπεδο για τον αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ