ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μπήκε ο Μήλιος, ατομικό για τρεις στον Παναιτωλικό

Μπήκε ο Μήλιος, ατομικό για τρεις στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Μια ξεκάθαρη άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του θα μπορεί να βγάλει ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες, μετά το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας στον Παναιτωλικό με τον Λιονέλ Πόντες να δουλεύει σε φουλ ρυθμούς με τους ποδοσφαιριστές του παρά το φιλικό του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε και στην τακτική της ομάδας του καθώς θέλει να δει στο φιλικό με τον ΠΑΑΣ κάποια πράγματα απ' όσα έχουν δουλέψει οι Αγρινιώτες όλο αυτό το διάστημα. Ο Πόντες δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κάπελ, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουσέδα ενώ ίσως προφυλαχθεί και ο Μήλιος που μπήκε κανονικά την Παρασκευή στο πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου με την προπόνηση του Παναιτωλικού ανέφερε:

"Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι. Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις ισορροπίας, ευλυγισίας και ταχύτητας, σε συνδυασμό με τακτική ενέργεια και παιχνίδι 11 εναντίον 11 στα τρία τέταρτα του γηπέδου και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Το απογευματινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, άσκηση με έμφαση στις αντεπιθέσεις με υπεραριθμία, παιχνίδι με δημιουργία συνθηκών αντεπίθεσης και τέλος τουρνουά ποδοβόλει και εκτελέσεις φάουλ σε δύο γκρουπ.

Σε κανονικό πρόγραμμα επανήλθε ο Μήλιος, ενώ συνέχισαν με ατομικό ο Κάπελ και ο Ρουμπουλάκου. Προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Ρουσκουσέδα. Για αύριο Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 6.30 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου".

Δοκιμές και από την ομάδα του ΠΑΣ

Στο φιλικό των δυο ομάδων και ο Γιάννης Πετράκης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα θα κάνει κάποιες δοκιμές σε ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του προκειμένου να βγάλει μια ασφαλέστερη άποψη για το αν θα εισηγηθεί η όχι την απόκτηση τους.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ