ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μπακάκης και επίσημα στην ΑΕΚ

Μπακάκης και επίσημα στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Μπακάκης αποτελεί και επίσημα παίκτη της ΑΕΚ με την πρώην ομάδα του να ανακοινώνει την παραχώρηση του νεαρού άσου στους "κιτρινόμαυρους" κάτι που έκανε εν συνεχεία και η "ένωση".

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Μιχάλης Μπακάκης με την ανακοίνωση να έρχεται μέσω του Παναιτωλικού ο οποίος γνωστοποίησε πως αποδέχτηκε την πρόταση των κιτρινόμαυρων ενώ έκανε γνωστό και πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Η είδηση φυσικά επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24 που έγραψε για την συμφωνία με τον νεαρό άσο ο οποίος εξέπληξε φέτος τους πάντες με την παρουσία του στην Super League.

Στη συνέχεια και η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος έκανε και της πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της "ένωσης".

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε δεκτή την πρόταση της ΑΕΚ και παραχώρησε τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίο πριν από λίγο συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας καλή επιτυχία στην καριέρα του".

Σε ότι έχει να κάνει με την ανακοίνωση της ΑΕΚ σε αυτή γινόταν γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου ενώ υπήρχαν και οι πρώτες δηλώσεις από πλευράς του νεαρού ποδοσφαιριστή ο οποίος δήλωνε πολύ χαρούμενος που θα παίξει σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά σημείωναν:

ΗΑΕΚανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αμυντικό ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη (ημ. γεν. 18/3/1991).
Προηγήθηκε η συμφωνία με την ΠΑΕ Παναιτωλικός, ακολούθως με τον παίκτη και είναι 3ετούς διάρκειας.

Ενώ ο νεαρός άσος είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ βαριά φανέλα, ένδοξη ιστορία και καταπληκτικούς φιλάθλους. Θεωρώ ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ