ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μόνο νίκη για να συνεχίσει στο Κύπελλο

Μόνο νίκη για να συνεχίσει στο Κύπελλο

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσα σε Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου με ήττα την Πέμπτη στην Λεωφόρο ο Παναιτωλικός θα πει πρόωρο αντίο στον θεσμό του Κυπέλλου

Η ισοπαλία στα Χανιά ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό Βόλου για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος του 8ου ομίλου ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν κάνει καθόλου στον Μάκη Χάβο και τους παίκτες του. Αυτό γιατί στην πρεμιέρα η ομάδα του Αγρινίου είχε χάσει από την ομάδα των Χανίων που τώρα είχε τέσσερις πόντου.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν ο Παναιτωλικός ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στην Λεωφόρο αποχαιρετάει πρόωρα τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς θα έχει μηδέν βαθμούς σε δυο παιχνίδια.

Σε ότι είχε να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας του Πανατωλικού συνεχίστηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα για τον Μάκη Χάβο και τους συνεργάτες του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις ενδυνάμωσης (Core Stability – TRX), ασκήσεις συντονισμού και ευλυγισίας – κινητοποίηση κάτω άκρων, αμυντική – επιθετική τακτική και δίτερμα σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στο τέλος της προπόνησης ακολούθησαν αερόβιο τρέξιμο.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 3.00 το απόγευμα στο EMILEON και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου την Πέμπτη αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο Ελλάδας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ