ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μιχαηλίδης: "Ο διαιτητής δεν τα πάει καλά με τους αριθμούς"

SUPERLEAGUE   ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  Ενος λεπτου σιγη  στο  γηπεδο  (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Ενος λεπτου σιγη στο γηπεδο (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου άφησε αιχμές για τα λεπτά των καθυστερήσεων που κρατήθηκαν στο ματς με τη Λαμία.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασαν τα παράπονα τους για τα λεπτά των καθυστερήσεων στο ματς με τη Λαμία. Ο Βουό πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης στο 97', ενώ ο τέταρτος διαιτητής είχε δώσει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων.

Σε αυτό στάθηκε και ο Μπάμπης Μιχαηλίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς.

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου έκανε μόνο την ακόλουθη δήλωση και στη συνέχεια αποχώρησε: "Η ομάδα του Αγρινίου και η διοίκηση της όλα τα χρόνια προσπαθούν να κρατήσουν ένα υγιές ποδόσφαιρο. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο προπονητής, κ. Μάκης Χάβος. Δυστυχώς αυτό κάποιοι δεν το σέβονται. Το γεγονός ότι ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη εννιά λεπτά μετά την υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή για τα τέσσερα λεπτά η μόνη ερμηνεία που μπορεί να δώσει κάποιος είναι ότι ο διαιτητής δεν τα πάει καλά με τους αριθμούς και να μπερδεύει το τέσσερα με το εννέα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ