ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μία ανάσα από τον Μάρκος Πάουλο ο Παναιτωλικός

Μία ανάσα από τον Μάρκος Πάουλο ο Παναιτωλικός
Μάρκος Πάουλο

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα μέσου βρίσκεται ο Παναιτωλικός, καθώς έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον Μάρκος Πάουλο (VIDEO).

Μία έξυπνη βόμβα ετοιμάζει η ομάδα του Παναιτωλικού εδώ και αρκετές εβδομάδες. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται καιρό σε συζητήσεις με τον 27άχρονο μέσο Μάρκος Πάουλο και όπως όλα δείχνουν επήλθε συμφωνία.

Ο Πάουλο συμφώνησε προφορικά για δυο χρόνια, όμως θα πρέπει πρώτα να ταξιδέψει στην Ελλάδα (λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας) με σκοπό να λυθούν κάποια διαδικαστικά και στη συνέχεια να περάσει ιατρικά για να υπογράψει.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά ο Λοενέλ Πόντες, αφού ο 27άχρονος μέσος αγωνίστηκε από το 2010 μέχρι και σήμερα στην Πορτογαλία.

Το προφίλ του

Ο Μάρκος Πάουλο Γκόμες γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου του 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Βραζιλία. Γρήγορα πήρε μεταγραφή στην Γαλλία και την Λε Μαν (αρχικά στις ακαδημίες) για να υπογράψει το 2010 στην Λεϊρία. Το 2012 πήγε στην Ακαντέμικα, ομάδα από την οποία θα τον κλείσει ο Παναιτωλικός.

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι πως ο Πάουλο διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο (άρα δεν πιάνει θέση ξένου), ενώ αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Είναι αρκετά ψηλός (1.84), πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής και με καλή τεχνική κατάρτιση.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ