ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μέχρι το 2016 στο Αγρίνιο ο Μαρτίνες

Μέχρι το 2016 στο Αγρίνιο ο Μαρτίνες

Ο Νίκολας Μαρτίνες επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον Παναιτωλικό μέχρι τον Ιούνιο του 2016 αποδεχόμενος την πρόταση της ομάδας του Αγρινίου.

Κάτοικος Αγρινίου μέχρι το καλοκαίρι του 2016 θα είναι ο Νίκολας Μαρτίνες ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης του Παναιτωλικού για ανανέωση της συνεργασίας του και επέκτεινε το συμβόλαιο του που έληγε το 2015.

Ο άσος της ομάδας του Αγρινίου μάλιστα δήλωσε περιχαρής μετά από αυτή την εξέλιξη και τόνισε ότι θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για να προσφέρει στην ομάδα του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Νίκολας Μαρτίνες αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για επέκταση κατά ένα χρόνο της συνεργασίας με την ομάδα μας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016.
Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Παναιτωλικός με την επέκταση του συμβολαίου. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα είμαι απόλυτα ικανοποιημένους από τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτή, όπως και από τους φιλάθλους. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να πάει ο Παναιτωλικός ψηλά».

Πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις

Οι ρυθμοί έχουν πέσει στον Παναιτωλικό λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Μάκη Χάβο και τους συνεργάτες του να υποβάλλουν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις τους ποδοσφαιριστές τους

Πραγματοποιείται σήμερα η δεύτερη επαναληπτική εργομετρική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, στο γυμναστήριο του EMILEON. Ο γυμναστής της ομάδας μας κ. Παύλος Γκότσης αναφέρθηκε στην αξιολόγηση:

«Στόχοι της αξιολόγησης είναι:

1. Να διαπιστώσουμε το μέγεθος της μεταβολής στους δύο κύριους μηχανισμούς της αερόβιας – αναερόβιας ικανότητας.

2. Να ορίσουμε καινούργιες προπονητικές ζώνες με σκοπό τη διατήρηση και περεταίρω βελτίωση των ποδοσφαιριστών.

3. Να διαπιστώσουμε αν υπολείπεται κάποιος ποδοσφαιριστής και με ατομικό πρόγραμμα βάσει των στοιχείων που θα πάρουμε και να τον φέρουμε στο επίπεδο των υπολοίπων.

4. Να κατευθύνουμε το φορμάρισμα της ομάδας για την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο».

Επίσης, το πρωί έγινε ο δεύτερος επαναληπτικός αιματολογικός έλεγχος στο Διαγνωστικό Κέντρο ΕΥΗΝΩΡ.

Το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί οδοντιατρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών σε γκρουπ, στο Οδοντιατρείο της κ. Χρυσάνθης Τσερπέλη.

Το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα 7.00) θα γίνει προπόνηση στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ