ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μέχρι το 2019 στον Παναιτωλικό ο Μασουρέκ

Μέχρι το 2019 στον Παναιτωλικό ο Μασουρέκ
Μασουρέκ

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επισήμως ο Φράνκο Μασουρέκ. Ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε μέχρι το 2019 στην ομάδα του Αγρινίου και έγινε η πέμπτη μεταγραφή της ομάδας.

Στην απόκτηση του Φράνκο Μασουρέκ προχώρησε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Την Τρίτη (4/7) διαβάσατε ότι ο Αργεντινός ήταν σε προχωρημένες επαφές με τους Αγρινιώτες και την Πέμπτη (6/7) ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίες έως τον Ιούνιο του 2019 με τον Παναιτωλικό. Είναι γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1993 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπόκα Τζούνιορς.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κρουσέρο Ντελ Νόρτε, την Ολ Μπόις και την Κολόν Σάντα Φε στην Αργεντινή, όπως επίσης στην Ολμέδο του Εκουαδόρ και με δανεισμό στην Παλεστίνο της Χιλής, την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι το 2019 στον Παναιτωλικό ο Μασουρέκ
Μασουρέκ

Ο Μάζουρεκ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναιτωλικό. Θα κάνω ότι μπορώ να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω κι εγώ να πετύχει η ομάδα κάτι περισσότερο απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια.

Έχω αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι με τον Παναιτωλικό θα κερδίσω κάποια σημαντική διάκριση. Είναι πολύ καλό για εμένα που υπάρχουν αρκετοί Λατινοαμερικάνοι στην ομάδα και ιδιαίτερα ο φίλος μου και παλιός συμπαίκτης μου Φεντερίκο Μπράβο, τον οποίο ξανασυναντώ".

Αυτή είναι η πέμπτη προσθήκη για την ομάδα του Αγρινίου σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, καθώς προηγήθηκαν οι Σελεμανί, Μαρινάκης, Τσέναμο και Χόρχε Ντίας.

Πατήστε εδώ και δείτε όλο το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ