ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μεταγραφική σύσκεψη στον Παναιτωλικό

Μεταγραφική σύσκεψη στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Η σεζόν μπορεί να μην έχει τελειώσει αλλά ήδη στον Παναιτωλικό έχουν αρχίσει τις συναντήσεις με μάνατζερ και εκπροσώπους ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας σεζόν.

Απομένει ένας μήνας ακόμα για να τελειώσει ο μαραθώνιος της Super League και όπως όλα δείχνουν ο Παναιτωλικός δεν θα προλάβει να μπει στα πλέι οφ τερματίζοντας για μια ακόμα χρονιά ψηλά αλλά όχι στην πρώτη πεντάδα που αποτελεί και έναν διακαή στόχο του προέδρου της ομάδας Φώτη Κωστούλα.

Παρόλα αυτά στην ομάδα του Αγρινίου ξεκίνησαν τις μεταγραφικές συσκέψεις και τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν τόσο σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση της ομάδας όσο και για τις προτάσεις που έχουν έρθει για κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο Μάκης Χάβος και η διοίκηση του Παναιτωλικού θέλουν να κινηθούν εγκαίρως και φέτος και ήδη έχουν βάλει μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό πρόγραμμα οι παίκτες του Παναιτωλικού συνέχισαν και τη Μεγάλη Τετάρτη το πρόγραμμα τους με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις αμυντικής – επιθετικής τακτικής σε υποομάδες και παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Ατομικό έκανε ο Μπεχαράνο. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο EMILEON".

Τέλος ο Λεάντρο Κάπελ αναδείχτηκε νικητής στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, συγκεντρώνοντας το 39% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ