ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μεταγραφές μέσα στην εβδομάδα

Μεταγραφές μέσα στην εβδομάδα

Ο Παναιτωλικός αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τουλάχιστον δύο μεταγραφές. Σε πρώτο πλάνο ο επιθετικός κι ο κεντρικός αμυντικός.

Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκει τον Παναιτωλικό, η εβδομάδα που διανύουμε. Μάλιστα αναμένεται μέχρι και το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, η ανακοίνωση δύο τουλάχιστον μεταγραφών ακόμη και τριών.

Οι θέσεις που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο όσον αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση είναι του επιθετικού και του κεντρικού αμυντικού. Εάν αποκτηθεί και τρίτος παίκτης - το επικρατέστερο μέχρι τώρα σενάριο - θα είναι κι αυτός στη θέση της άμυνας. Οι πληροφορίες λένε ότι ένας εξ' αυτών θα προέρχεται από την προσφιλή για την ομάδα του Αγρινίου, αγορά της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα της Αργεντινής.

Ατομικό ο Μπεχαράνο

Αποθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Βολιβιανός αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου, Ντιέγκο Μπεχαράνο.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ