ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μέσα οι "νέοι", εκτός ο Μασουρέκ

Μέσα οι "νέοι", εκτός ο Μασουρέκ
Άργκους

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, συμπεριέλαβε στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τους νεοαποκτηθέντες Ουίλιαν και Άργκους. Εκτός οι Μασουρέκ, Ρόσα, Μπράβο και Μπεχαράνο.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό, στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (3/2, 19:30), για την 20ή αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανό Δέλλα, να μην έχει στη διάθεσή του τους Μασουρέκ, Ρόσα, Μπράβο και Μπεχαράνο.

Ειδικά για τον πρώτο, αξίζει να αναφερθεί ότι τραυματίστηκε κατά την προπόνηση της Παρασκευής (2/2) στον προσαγωγό. Ο Βολιβιανός μέσος εκτίει τιμωρία. Αντίθετα, στην αποστολή είναι οι νεοαποκτηθέντες Άργκους και Ουίλιαν.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέσιο, Βασιλούδης, Άργκους, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Γουίλιαν, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Νταλακούρας, Βακράκος.

Ο Παναιτωλικός ύστερα από 19 ματς έχει ισάριθμους βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης της Super League Σουρωτή.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ