ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μέσα ο Μαλεζάς, εκτός ο Φωτάκης

Μέσα ο Μαλεζάς, εκτός ο Φωτάκης
Μαλεζάς INTIME SPORTS

Επιστροφή στην αποστολή του Παναιτωλικού για τον Μαλεζά που εξέτισε την τιμωρία του ενώ ο Φωτάκης που τραυματίστηκε στο ματς με την Καλλονή δεν τα κατάφερε ενώ θα εκτίσει και την ποινή της του.

Ένας μέσα, ένας έξω για τον Παναιτωλικό του Μάκη Χάβου και την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Πλατανιά στο Αγρίνιο. Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Μαλεζά ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και τέθηκε στην διάθεση του όχι όμως και στον Φωτάκη. Ο έμπειρος μέσος τραυματίστηκε στο ματς με την Καλλονή και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και παράλληλα δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Εκτός έμειναν επίσης και οι Βιγιαφάνες, Μορένο και Θεοδωρίδης που επίσης αντιμετωπίσουν προβλήματα τραυματισμού ενώ ο Χάβος πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις με σέντρες και σουτ, ασκήσεις τακτικής, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και στατικές φάσεις περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν ο Φωτάκης και ο Βιγιαφάνιες. Θεραπεία ο Μορένο. Ατομικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και θεραπεία ο Θεοδωρίδης.

Μετά την προπόνηση ο κ. Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα. Περιλαμβάνει 19 παίκτες: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Γοδόι, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου".

Τα εισιτήρια για το ματς με τον Πλατανιά

Η διάθεση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ώρα 17.15) θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Τετάρτη από τις 11.00 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί οι τιμές τους έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:
Θύρα 1 (τμήματα 2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 20 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 15 ευρώ

Μικρή κερκίδα:
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 15 ευρώ, Θύρα 4 τιμή 15 ευρώκαι Θύρες 3 και 5 τιμή 10 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 8 ευρώ

Πέταλο:
Θύρα 7 τιμή 8 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 8 ευρώ. (για τη Θύρα 6 δεν θα διατεθούν εισιτήρια)

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ