ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μένει μέχρι να φύγει ο Κόρστιενς

Μένει μέχρι να φύγει ο Κόρστιενς
Κόρστιενς

Ο Γενς Κόρστιενς δεν κατέστη εφικτό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τον Παναιτωλικό, κάτι που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι. Δεδομένη η απομάκρυνση του Βέλγου, παρότι το συμβόλαιό του τελειώνει το 2017.

Ο Παναιτωλικός αναζητούσε το καλοκαίρι παίκτη για να καλύψει το κενό που είχε παρατηρηθεί στο κέντρο των μετόπισθεν. Η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του Γενς Κρόστιενς, ο οποίος τον Αύγουστο υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Τις πρώτες μέρες στην ομάδα του Αγρινίου, ωστόσο, τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Δεν κατάφερε να επανέλθει σύντομα σε δράση και όταν τα κατάφερε, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού δεν τον υπολόγιζαν. Τον Ιανουάριο έγινε προσπάθεια να λύσει το συμβόλαιό του και να αποτελέσει παρελθόν, αλλά δεν βρέθηκε ομάδα.

Μένει μέχρι να φύγει ο Κόρστιενς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτσι ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός παρέμεινε στο ρόστερ, αλλά το καλοκαίρι όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν. Με τον Παναιτωλικό ο Κόρστιενς έχει παίξει όλες κι όλες τρεις φορές. Χρησιμοποιήθηκε για 18 λεπτά στο εντός έδρας νικηφόρο (2-1) ματς με τον ΠΑΣ, τέσσερα λεπτά στη "λευκή" ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και άλλα 56 λεπτά στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, στο οποίο επήλθε ήττα (3-2).

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ