ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μένει για 6η σεζόν στον Παναιτωλικό ο Κούσας

Μένει για 6η σεζόν στον Παναιτωλικό ο Κούσας
Κούσας

Κάτοικος Αγρινίου για έκτη σερί σεζόν ο Γιώργος Κούσας. Ο αρχηγός του Παναιτωλικού συμφώνησε με τη διοίκηση και ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο τη συνεργασία του με τα ''καναρίνια''.

Από τη σεζόν 2010-2011 βρίσκεται στον Παναιτωλικό ο Γιώργος Κούσας και θα μείνει εκεί και για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Ο 33χρονος αμυντικός επέκτεινε για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, εξέλιξη που έκανε γνωστή η ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση: ''Τη φανέλα του Παναιτωλικού θα φοράει για 6η συνεχόμενη σεζόν ο Γιώργος Κούσας, που σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας ενός έτους''.

Ο αρχηγός της ομάδας μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Παναιτωλικό και την επόμενη χρονιά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύονται, ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κωστούλα και τον γενικό διευθυντή κ. Μπελεβώνη, όπως και τον εκπρόσωπό μου Ν. Ζαφειρόπουλο.

Κάναμε πραγματικότητα την κοινή μας επιθυμία. Αυτό που θέλω είναι να συμβάλω στην ανοδική πορεία που έχει ο Παναιτωλικός ανεβαίνοντας κάθε χρόνο και ψηλότερα''.

Κατά το παρελθόν ο Κούσας έχει περάσει από Άρη, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ