ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με Τσοκάνη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με Τσοκάνη κόντρα στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και την Ξάνθη για το Κύπελλο, με τον Τάσο Τσοκάνη να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών". Εκτός οι Μύγας, Μοράρ.

O Παναιτωλικός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (16/09, 18:15) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, ελπίζοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της αγρινιώτικης ομάδας, Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον "Δικέφαλο", αλλά και γι' αυτό κόντρα στην Ξάνθη για την 1η αγωνιστική του ΚΥπέλλου Ελλάδας, με τον Τάσο Τσοκάνη να ξεπερνάει τον τραυματισμό και να τίθεται στη διάθεσή του.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Βλαντ Μοράρ και Γιώργος Μύγας που παραμένουν τραυματίες.

Το δελτίο Τύπου του Παναιτωλικού:

Με 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή αναχωρεί ο Παναιτωλικός για τη Θεσσαλονίκη όπου αύριο (18.15) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Είναι οι: Κυριακίδης, Τσέναμο, Σταματόπουλος, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μασουρέκ, Ρόσα, Κλέζιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Γιαννιώτης, Γκασούκας.

Μετά τον αγώνα της Τούμπας η αποστολή θα ταξιδέψει στην Ξάνθη όπου την Τρίτη η ομάδα μας αγωνίζεται για τον κύπελλο Ελλάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ