ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με την 20άδα της Τούμπας και κόντρα στον Ατρόμητο

Με την 20άδα της Τούμπας και κόντρα στον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναιτωλικός δίνει δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι την Κυριακή (18/9) κόντρα στον Ατρόμητο και ο Γιάννης Μαντζουράκης θα έχει στην διάθεση του τους ποδοσφαιριστές που είχε και με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, δεύτερη στην σειρά μετά το ματς στην Τούμπα, και ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Μαντζουράκης, θα έχει στην διάθεση του την ίδια 20άδα που είχε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή η οποία δεν έχει καμία αλλαγή σε σχέση με το ματς της Τούμπας ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και αναχωρεί το μεσημέρι για την Αθήνα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Λεντέσμα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο".

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλος αλλά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αγρινίου, ο Γουίλσον Καμαβουάκα.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ