ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με Ρουσκουζέδα και Θεοδωρίδη στον Πειραιά

Με Ρουσκουζέδα και Θεοδωρίδη στον Πειραιά
INTIME SPORTS

Με τον νεοαποκτηθέντα Σεμπαστιάν Ρουσκουζέδα αλλά και τον Γιώργο Θεοδωρίδη για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου, Μάκη Χάβο, να μην υπολογίζει τους Μορένο, Βιγιαφάνιες και Ράφαελ. Αντίθετα, παίρνει μαζί μετά από πολύ καιρό τον Γιώργο Θεοδωρίδη, για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα Σεμπαστιάν Ρουσκουζέδα, αλλά και τον Νικολάς Μαρτίνες που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Ο Μορένο έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ασκήσεις τεχνικής. Θεραπεία και στη συνέχεια ατομικό τρέξιμο έκανε ο Βιγιαφάνιες, θεραπεία ο Ράφαελ.

Στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό συμμετέχουν είκοσι ποδοσφαιριστές: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσκουζέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ