ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με Λόπες κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναιτωλικός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ, την Τετάρτη (17/1, 17:15) για τη 16η αγωνιστική της Super League, με τον Ντιέγκο Λόπες να ντεμπουτάρει στην αποστολή της ομάδας του Αγρινίου.

Χωρίς τον Γιάννη Ματζουράκη στην τεχνική ηγεσία, πλέον, οδεύει ο Παναιτωλικός για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Ο υπηρεσιακός προπονητής, Γιάννης Νταλακούρας, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας του Αγρινίου το πρόσφατο και μοναδικό απόκτημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, Ντιέγκο Λόπες.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν είναι έτοιμος και δεν μπήκε στην αποστολή για τα ματς Κυπέλλου και Super League με ΠΑΟΚ και Αστέρα, αντίστοιχα.

Εκτός παραμένουν ο εδώ και καιρό τραυματίας, Τάσος Παπάζογλου, κι ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος είναι με την εθνική Αιγύπτου στην Γκαμπόν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μετά από 15 αγωνιστικές στη Super League, ο Παναιτωλικός έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς ευρισκόμενος στην 11η θέση της κατάταξης, ενώ η ΑΕΚ 22 στην 5η θέση.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Κολοβούρης, Κούσας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Κουτρομάνος, Μύγας, Ρότσα, Τσοκάνης, Μάκος, Καμαβουάκα, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Πάουλο, Κλέσιο, Μουνιός, Ρόσα, Μαρκόβσκι, Λόπες, Γιαννιώτης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ