ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με Κλέσιο στην Βέροια ο Παναιτωλικός

Με Κλέσιο στην Βέροια ο Παναιτωλικός
Κλέσιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κλέσιο εξέτισε την τιμωρία του και είναι στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Βέροια. Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα το ζητούμενο για την ομάδα του Αγρινίου.

Με μια επιστροφή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη ταξίδεψε στην Βέροια ο Παναιτωλικός καθώς ο Γιάννης Ματζουράκης έχει στην διάθεση του και τον Κλέσιο ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Αντίθετα και πάλι έμειναν εκτός οι τραυματίες Μιγκέλ Ροντρίγκες και Μουνιός αλλά και οι Παπάζογλου, Κόρσιενς, Μαλής και Βασιλούδης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου πήρε μαζί του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας 20 ποδοσφαιριστές και φυσικά αποκλειστικός στόχος του Παναιτωλικού είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα μετά την ήττα με 3-2 από την Ξάνθη στο γήπεδο του Αγρινίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι με τη Βέροια ολοκληρώθηκε και οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το απόγευμα είναι οι: Κουτρομάνος, Κούσας, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Ρότσα, Λεντέσμα, Γιαννιώτης, Καμαβουάκα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ