ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με Καμαβουάκα στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γουίλσον Καμαβουάκα κόπηκε από την αποστολή της εθνικής ΛΔ Κονγκό, επέστρεψε στο Αγρίνιο και στην αποστολή του Παναιτωλικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα. Δεν ταξίδεψε για την Τρίπολη ο Λόπες.

Ο Παναιτωλικός δοκιμάζεται στον Αστέρα, στην Τρίπολη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 17:15 για την 11η αγωνιστική της Super League και ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Ματζουράκης, υπολογίζει σε μία επιστροφή.

Αυτή του Γουίλσον Καμαβουάκα, ο οποίος κόπηκε από την αποστολή της εθνικής ΛΔ Κονγκό για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής κι επέστρεψε στο Αγρίνιο. Αντίθετα, εκτός παραμένει το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ντιέγκο Λόπες.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα και προφανώς δεν είναι ακόμη σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας ώστε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γιάννη Ματζουράκη. Όπως, επίσης, και ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος βρίσκεται στην Γκαμπόν για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με την εθνική Αιγύπτου.

Ο Παναιτωλικός μετά από 14 αγωνιστικές βρίσκεται στη 10η θέση με 16 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Αστέρα, ο οποίος βρίσκεται μια θέση πιο κάτω.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Κολοβούρης, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Ροντρίγκες, Κουτρομάνος, Μύγας, Ρότσα, Τσοκάνης, Καμαβουάκα, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Πάουλο, Κλέσιο, Μουνιός, Ρόσα, Μαρκόβσκι, Μαλής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ