ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Χάσαμε την ψυχραιμία μας μετά το 1-1"

Ματζουράκης: "Χάσαμε την ψυχραιμία μας μετά το 1-1"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Ματζουράκης τόνισε ότι μετά την ισοφάριση η ομάδα του έχασε την ψυχραιμία της και το γεγονός αυτό αποδείχθηκε καταλυτικό στην εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Κακό αποτέλεσμα και άδικο, γιατί η δουλειά των παικτών μου δεν ήταν για ήττα σήμερα. Είχαμε πάθος για τη νίκη στο α’ και στην αρχή του β’ ημιχρόνου. Δυστυχώς είχαμε λάθος μαρκάρισμα στο κόρνερ και χάσαμε την ηρεμία μας", τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός που ρωτήθηκε για τη συνύπαρξη Μαρκόβσκι - Τομανέ στην ενδεκάδα:

"Πρέπει να δώσουμε ισορροπία, είχαμε αντίπαλο μια ψηλή ομάδα, έπρεπε να ελέγξουμε τις φάσεις. Δεν είναι θέμα δικαίωσης των επιλογών μου. Προσπαθήσαμε και παίζαμε με μια καλή ομάδα, είχαμε τον πρώτο λόγο σήμερα".

Για τις δυσκολίες δημιουργίας φάσεων εντός περιοχής:

"Όταν ο αντίπαλος δεν σ’ αφήνει να μπεις στην περιοχή δεν μπαίνεις. Είχαμε έναν καλό αντίπαλο. Όλα τα ματς είχα πει από το καλοκαίρι ότι θα είναι δύσκολα. Με σουτ εκτός περιοχής βάλαμε το γκολ, είχαμε κι άλλη φάση με τον Μαρκόβσκι".

Για την αστάθεια που παρατηρείται εσχάτως ανασταλτικά:

"Ο αρχηγός μας ο Κούσας ήταν από τους καλύτερους, αλλά είχαμε ορισμένες φάσεις από τον άξονα. Παίχτηκαν μεταξύ τερματοφύλακα και άμυνας πολλές μπαλιές. Δεν ήρθε φάση καθαρά από οργάνωση παιχνιδιού των αντιπάλων, αλλά από αντεπίθεση. Όταν είσαι ψηλά και πιέζεις θα βγουν αντεπιθέσεις. Ήμασταν οργανωμένοι στην άμυνα, αλλά 1-2 παίκτες ήταν σε κακή μέρα. Κακή μέρα δεν σημαίνει ντεφορμάρισμα".

Η άποψη του για τον φετινό ΠΑΣ:

"Είναι μία ομάδα με ομοιογένεια, 7-8 παίκτες είναι μαζί επί χρόνια, έχει ένα στυλ παιχνιδιού που τους φέρνει αποτελέσματα. Αναμφίβολα είναι καλή και δύσκολη ομάδα για οποιονδήποτε. Στις στατικές φάσεις είναι δύσκολη, γιατί έχει ψηλούς παίκτες και πρέπει να το λάβεις υπόψη σου".

Για την φάση - κλειδί του αγώνα:

"Το γκολ του 1-1. Εκεί χάσαμε την ψυχραιμία μας. Έβαλε ένα εύκολο γκολ ο Μαμπουλού, θέλαμε όμως πολύ να κερδίσουμε. Όταν έχεις πάθος και δεν κρατάς τη νίκη συμβαίνουν κι αυτά. Το παιχνίδι δεν ήταν για ήττα σήμερα. Δεν μπορώ να σας πείσω, γιατί το αποτέλεσμα ήταν ήττα. Έχουμε καλή ομάδα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ