ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Χάσαμε πολλές μπάλες στη μεσαία γραμμή"

Ματζουράκης: "Χάσαμε πολλές μπάλες στη μεσαία γραμμή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος από την ομάδα του, εντοπίζοντας το πρόβλημα στις πολλές χαμένες μπάλες στο χώρο του κέντρου.

Στις πολλές ελλείψεις στη μεσαία γραμμή αλλά και στις πολλές χαμένες μπάλες στο συγκεκριμένο τομέα του γηπέδου εστίασε ο Γιάννης Ματζουράκης, αναφερόμενος στην εκτός έδρας ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΣ, στα Ιωάννινα.

"Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι όπου ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Δίκαια έφτασε στη νίκη. Είχαμε προβλήματα, κυρίως στη μεσαία γραμμή όπου χάσαμε πολλές μπάλες και από εκεί δημιουργήθηκαν και οι επιθέσεις του ΠΑΣ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όταν βελτιώσαμε το παιχνίδι μας, αν εξαιρέσουμε μια φάση με το Μανιά και ένα σουτ του Ίλιτς, ήρθε μια φάση με το κόρνερ και την κεφαλιά του Λίλα που μπήκε το γκολ. Όταν πιστέψαμε ότι μπορούμε κάτι καλύτερο δεχτήκαμε το γκολ από τον ΠΑΣ. Συγχαρητήρια και πάλι στον ΠΑΣ. Ο Κυριακίδης δουλεύει καλά, προπονείται καλά και αυτός είναι ο ρόλος του να παίζει καλά. Δεν υπήρχε πολύς χρόνος όταν μπήκε το πρώτο γκολ του ΠΑΣ και επίσης έχουμε κάποια προβλήματα στη μεσαία γραμμή με ελλείψεις στη γραμμή των αμυντικών χαφ", υποστήριξε ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ