ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Το αντίκρισμα της δουλειάς των παικτών"

Ματζουράκης: "Το αντίκρισμα της δουλειάς των παικτών"
Ματζουράκης INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Μαντζουράκης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

"Μπράβο" μοίρασε ο Γιάννης Μαντζουράκης στους παίκτες του αναφορικά με το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε μετά το τέλος του αγώνα:

" Δεν είχαμε καλές επιλογές στις τελικές φάσεις. Με τον Πέλκα ο ΠΑΟΚ έγινε επικίνδυνος, είχαμε τύχη σε ευκαιρίες του ΠΑΟΚ μετά την είσοδό του. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι το αντίκρισμα της δουλειάς των παικτών αυτό το αποτέλεσμα. Βελτιώθηκαν κατά την διακοπή.

Όταν παίρνεις αποτέλεσμα από μια μεγάλη ομάδα, δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος. Προχωράμε...".

Κάπελ: "Είμαστε ικανοποιημένοι"

Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Λεάντρο Κάπελ είπε:

" Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πήραμε έναν βαθμό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Πράγματι χάσαμε ευκαιρίες στο τέλος και είναι λυπηρό που δεν πήραμε την νίκη. Όμως το αποτέλεσμα ήταν καλό. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε άσχημα, εμείς πιέσαμε πολύ και δεν τον αφήσαμε να φέρει εύκολα την μπάλα στην περιοχή μας. Πρέπει να τρέξαμε παραπάνω από τον ΠΑΟΚ. Είναι αυτό που μας είπε ο προπονητής, πως όσο περνά η ώρα ο ΠΑΟΚ θα χάνει την συγκέντρωσή του και αυτό έγινε".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ