ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς"

Ματζουράκης: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς"
Παναιτωλικός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Ματζουράκης υποστήριξε μετά το 0-0 του Παναιτωλικού με τον Πλατανιά στα Περιβόλια ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη, καθώς στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του δεύτερου μέρους.

Την πεποίθησή του ότι ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να νικήσει στα Χανιά τον Πλατανιά κατέθεσε μετά το 0-0 ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Ματζουράκης. Ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε στη Nova:

" Είχαμε σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο, πράγματι, ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο εμείς θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και να φύγουμε πιο ευχαριστημένοι, ακόμα περισσότερο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και σε αυτούς του κ. Παράσχου".

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Ματζουράκης είπε: "Ηρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε την ικανότητα αυτής της ομάδας. Ο Γιώργος (σ.σ. Παράσχος) έχει κάνει μια καλή ομάδα. Δεν μπήκαμε όπως θέλαμε στο παιχνίδι και πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Πλατανιά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Βελτιωθήκαμε κατά πολύ και σχεδόν δεν κινδυνεύσαμε. Συγχαρητήρια σε όλους, στους παίκτες μου και στην ομάδα του Πλατανιά".

Για το δεύτερο σερί 0-0 για τον Παναιτωλικό: " Αδικο για το ποδόσφαιρο. Μπορούσαν να μπουν κάποια γκολ, αλλά θα σας ρωτήσω… πότε ήταν δίκαιο το ποδόσφαιρο;".

Κατέληξε λέγοντας: " Ορισμένες φορές ο Πλατανιάς έπαιξε αρκετά βιαστικά. Μας έστειλε εύκολες μπάλες στην άμυνα. Το είχαμε ετοιμάσει αυτό το πράγμα. Εάν θα έλεγα κάτι, αυτό είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς βρήκε λίγους χώρους ώστε ν’ αναπτυχθεί περισσότερο και μπήκε στην περιοχή μας επικίνδυνα 1-2 φορές. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε όμως τα πράγματα, μιλήσαμε με τους παίκτες και βρήκαμε πιο καλοί, μοιράζοντας καλύτερα το γήπεδο, το σκεπάσαμε".

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ