ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Οι κάρτες που δεχθήκαμε ήταν μπασκετικές"

Ματζουράκης: "Οι κάρτες που δεχθήκαμε ήταν μπασκετικές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, εξύμνησε τον Δημήτρη Κυριακίδη και σχολίασε με γλαφυρό τρόπο, ακόμη μια φορά τη διαιτησία.

Ο Παναιτωικός παρά το γεγονός ότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα - λόγω της αποβολής του Μουνιός - κατάφερε κι έφυγε με το βαθμό από τα Περιβόλια μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Ο Γιάννης Ματζουράκης εξύμνησε τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος κράτησε την ομάδα του Αγρινίου "ζωντανή" με τις αποκρούσεις του, ενώ σχολίασε την αποβολή και τις κάρτες που δέχθηκε, αλλά και την ευκολία που αυτές βγήκαν ανάγοντάς αυτές σε μπασκετικές.

"Ήταν ένα πλούσιο παιχνίδι με καλό ρυθμό, και πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα και θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο, έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα, έπαιξε πολύ καλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις. Είχαμε πολύ καλό τερματοφύλακα σήμερα, καλή ομάδα και καλό σχεδιασμό στο δεύτερο ημίχρονο, επιμένοντας να ζητήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Ναι μεν ο Πλατανιάς είχε ευκαιρίες, αλλά έξω δεν πήγε καμία. Τις απέκρουσε ο τερματοφύλακας, κι αυτό σημαίνει ικανότητα. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Κλέσιο και με τον Ρουσκουγιέδα, ακόμη και με δέκα παίκτες. Αρχίζουμε και συνηθίζουμε με δέκα παίκτες. Γιατί, οι κάρτες οι δικές μας ήταν μπασκετικές", υποστήριξε ο Γιάννης Ματζουράκης.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ