ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Οι κανονισμοί αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Ματζουράκης EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ και υποστήριξε σε έντονα ειρωνικό ύφος ότι οι κανονισμοί αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΟΚ (0-2) στο Αγρίνιο, στο πρώτο ματς για τους "16" του Κυπέλλου, ο Γιάννης Ματζουράκης ανέφερε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και μίλησε και για τη διαιτησία εκφράζοντας παράπονα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σημερινό παιχνίδι: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μας κέρδισε μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθουν και τα αποτελέσματα".

Για την εικόνα της ομάδας του: " Η ομάδα πίεσε τον ΠΑΟΚ, τον έβαλε μέσα στην εστία του. Δεν είναι εύκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Δυο φάουλ μας έκαναν και είναι κρίμα. Υπάρχει ένα οφ σάιντ που μας έκοψαν, ένα πέναλτι... Οι κανονισμοί μάλλον αλλάζουν από βδομάδα σε βδομάδα".

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση: " Θα κουβεντιάσουμε όταν έρθει η ώρα. Πάντοτε το κάθε παιχνίδι έχει σχέση με τις ανάλογες συνθήκες. Σήμερα έπρεπε να βάλουμε κάποια παιδιά που θα ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο γήπεδο. Μπορεί να έχει απουσίες ο ΠΑΟΚ. Δεν το ξέρουμε αυτό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Κλείδωσε" την πρόκριση, 2-0 ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό

Ίβιτς: "Τελευταία στιγμή αποφάσισα να παίξω με τρεις στην άμυνα"

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ