ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Να παλέψουμε βήμα-βήμα για το καλύτερο"

Ματζουράκης: "Να παλέψουμε βήμα-βήμα για το καλύτερο"

Την πρώτη του προπόνηση έκανε την Παρασκευή (1/7) ο Παναιτωλικός ενώ προηγήθηκε συνέντευξη Τύπου με τον Γιάννη Μαντζουράκη και τον Φώτη Κωστούλα να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για μια αρκετά καλή σεζόν.

Το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία του Παναιτωλικού με την πρώτη προπόνηση της σεζόν. Πριν απ' αυτή όμως υπήρξε συνέντευξη Τύπου με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Ματζουράκη και τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Φώτη Κωστούλα να μιλάνε για τη φετινή σεζόν και να εκφράζουν την αισιοδοξία τους.

Ο τεχνικός του συλλόγου ρωτήθηκε και για τις μεταγραφές λέγοντας πως δεν είναι καιρός για σπατάλες και ανάλογα με την προετοιμασία θα αποφασισθεί αν θα γίνουν μια-δυο κινήσεις ακόμα. Χαρακτηριστικά είπε:

"Ελπίζω σε μία καλή χρονιά. Να παρουσιάσουμε μία σταθερή ομάδα και βήμα βήμα να παλέψουμε για ότι καλύτερο. Διατηρούμε έναν κορμό. Σε ένα ομαδικό άθλημα η ομοιογένεια και η συνέχιση στη δουλειά, είναι αυτό που σε βοηθά να προοδεύεις. Απεχθάνομαι τα λόγια πριν από κάθε χρονιά. Απέχουν πολύ από τις πράξεις. Θέλουμε μία ομάδα που δεν θα φοβάται και θα τολμά" είπε χαρακτηριστικά.

Μετά ρωτήθηκε για τα «δυνατά» φιλικά:
"Δεν υπάρχει πλέον αυτό που λέγαμε παλιά πως πρέπει να ξεκινάμε με εύκολα".

Για το σχήμα της νέας σεζόν:
"Αυτό βγαίνει με βάση το υλικό και το δυναμικό που υπάρχει στην ομάδα. Για αυτό γίνεται η προετοιμασία. Για να καταλήξουμε σε κάποιο σχήμα".

Για το αν θα «ανεβάσει» και άλλους πιτσιρικάδες:
"Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Για τους παίκτες του:
"Ένας παίκτης που γνωρίζει που θα πάει, τολμάει περισσότερο. Εκεί στηρίζομαι. Στη βελτίωσή τους".

Για τις μεταγραφές:
"Έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό. Συνεννοηθήκαμε με τη διοίκηση να αφήσουμε μια-δυο θέσεις, για να δούμε μετά τη προετοιμασία αν θα χρειαστεί να πάρουμε. Δεν είναι εποχή για σπατάλες".

Κωστούλας: "Είμαι σίγουρος για μια καλύτερη σεζόν"

Ευδιάθετος παρουσιάστηκε και ο Φώτης Κωστούλας, στη παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έδωσε το στίγμα του για τη νέα σεζόν, ενώ όταν η κουβέντα πήγε στα έργα που γίνονται στο γήπεδο και του μεταφέρθηκε πως δεν υπάρχει πίνακας, απάντησε εκ νέου με χιούμορ: «Αν δούμε ότι πάμε για Ευρώπη… μία εβδομάδα θέλουμε για να βάλουμε τον πίνακα».

Αρχικά ανέφερε: "Δεν θα πω πολλά λόγια. Αυτό που δεν κάναμε φέτος ήταν κάτι για το κλείσιμο της σεζόν, ίσως να έχετε και ερωτήσεις πάνω σε αυτό. Για φέτος αυτό που βλέπω είναι πως είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Είπα σχεδόν γιατί μία ή δύο προσθήκες θα γίνουν ακόμα. Άλλες χρονιές… τρέχαμε μέχρι τη τελευταία ημέρα. Υπάρχουν σκέψεις πάνω στις καινούργιες παρουσιάσεις που κάνουμε. Άλλοι τις βλέπουν με καλό μάτι, άλλοι με όχι. Μερικοί δεν είναι ικανοποιημένοι. Στο γήπεδο θα φανούν όλα και αν αυτό που θέλουμε θα το πετύχουμε" σχολίασε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Γιάννη Ματζουράκη: "Το ότι είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε είναι επειδή έχουμε πάλι δίπλα μας τον φίλο μας, τον Γιάννη Ματζουράκη. Δουλεύει σωστά και ξέρει να κοουτσάρει την ομάδα. Αυτό δίνει σε εμάς αισιόδοξα μηνύματα, ότι οι στόχοι μας είναι στα μέτρα του εφικτού. Βέβαια δεν ξέρουμε τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά και τα διάφορα τερτίπια που μας παρουσιάζονται κάθε χρόνο. Όπως με διάφορους παράγοντες".

Τα φιλικά του Παναιτωλικού

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα μας έως την έναρξη του πρωταθλήματος.

16Ιουλίου: Φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ20(Emileon)

19Ιουλίου: Φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ20(Emileon)

20Ιουλίου: Αναχώρηση για την Ιταλία (Peio Trentino)

23Ιουλίου: Φιλικός αγώνας με Fiorentina(Moena)

31Ιουλίου: Φιλικός αγώνας με Hellas Verona(Storo)

2Αυγούστου: Φιλικός αγώνας με Ancona(Ancona)

3Αυγούστου: Επιστροφή από Ιταλία

8Αυγούστου: Φιλικός αγώνας με ΠΑΣ Γιάννινα(Στ. Ζωσιμάδες Ιωάννινα)

13Αυγούστου: Φιλικός αγώνας με ΑΕ Λάρισας(Γηπ. Παναιτωλικού)

*Στο διάστημα από 25 έως 29 Ιουλίου θα προστεθούν δύο φιλικοί αγώνες.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ