ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Λίγο καλύτεροι με τις μεταγραφές"

Ματζουράκης: "Λίγο καλύτεροι με τις μεταγραφές"
Ματζουράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, παραδέχθηκε μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, ότι οι μεταγραφές έχουν προσδώσει ποιότητα στην ομάδα του Αγρινίου.

Αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναιτωλικού, για τη νίκη επί του Λεβαδειακού, ο Γιάννης Ματζουράκης ομολόγησε ότι η ομάδα του έπαιξε καλά σε διαστήματα του πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου και παραδέχθηκε ότι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές - εκ των οποίων και ο σκόρερ Φαμπιάν Μουνιός - έχουν μεταμορφώσει προς το καλύτερο την εικόνα.

"Είχαμε ένα διαιτητή καλό, κοντά στις φάσεις. Μας άφησε να παίξουμε και η ομάδα παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα τόσο στο πρώτο ημίχρονο και διαστήματα καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Καλή στατιστική, δεκαοκτώ τελικές εμείς, πέντε ο αντίπαλος. Μία νίκη άξια των παικτών. Πολύ καλή δουλειά οι παίκτες. Τους συγχαίρω.

Είμαστε λίγο καλύτεροι! Μπορούμε και καλύτερα και αυτό θα προσπαθήσουμε. Πάντα υπάρχει το καλύτερο. Δουλεύουμε και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μία χημεία καλή μέσα από τη δουλειά", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ