ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μαντζουράκης: "Κρίμα να χάνεις με φθηνά γκολ"

Μαντζουράκης: "Κρίμα να χάνεις με φθηνά γκολ"
Ματζουράκης INTIME SPORTS

Φθηνά χαρακτήρισε ο Γιάννης Μαντζουράκης τα γκολ που δέχτηκε ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι με τον Πλατανια. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα... ξυπνήσει.

Στη συνέντευξη Τύπου ο "Ρουμάνος" ανέφερε: "Το παιχνίδι μας στεναχώρησε πάρα πολύ παρότι τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ στο γήπεδο και παρότι έχουμε μια ομάδα βελτιωμένη στον αμυντικό τομέα, χωρίς φάσεις δεχτήκαμε δύο γκολ σήμερα. Ιδιαίτερα στην πρώτη φάση ήταν η πρώτη επίσκεψη. Μετά το γκολ είχαμε να παλέψουμε με την ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα και δεν ήταν εύκολο.

Ωστόσο το παλέψαμε, ιδιαίτερα στο πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου. Ισοφαρίσαμε, βρήκαμε τη φάση με τον Μαρκόφσκι και είναι άδικο να χάνεις στα τελευταία λεπτά με φτηνά γκολ. Είναι κρίμα. Πρέπει να δουλέψουμε στο δημιουργικό κομμάτι, να το βελτιώσουμε. Γίνονται βήματα στο αμυντικό κομμάτι. Ευχαριστώ τον κόσμο και εύχομαι να έχουμε χαρές μαζί".

Tι τον κάνει να περιμένει καλύτερες μέρες: "Η δουλειά που πρέπει να πέσει. Αυτό πιστεύω και γι’ αυτό ήρθα εδώ".

Για την εικόνα μετά το 1-1: "Υπάρχει εξήγηση. Δεν είχαμε ανάλογη αυτοπεποίθηση. Η μπάλα δεν κυκλοφορήθηκε καλά. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Μετά την ισοφάριση, το ίδιο. Ενδεχομένως να υπάρχει πίεση".

Για τα γκολ αν είναι ατομικά ή ομαδική λάθη: "Η άμυνα αρχίζει και λειτουργεί με μεγαλύτερες αποστάσεις. Αρχίζει και οργανώνεται. Ο αντίπαλος δεν έχει χώρους. Έχουμε αντανακλαστικά. Έχουμε προσανατολισμό. Αυτό όμως δε φτάνει. Πρέπει να βελτιώσουμε και την άμυνά μας στη συνέχεια και τη δημιουργία".

Για το θέμα ενίσχυσης τον Γενάρη: " Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τέτοια πράγματα ακόμα. Είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα και αυτή τη στιγμή προέχει να πάρουμε όσα μπορούμε περισσότερα από αυτά τα παιδιά που έχουμε τώρα. Ειλικρινά σας το λέω, προσπαθούν. Αλλού μπορούμε, αλλού δε μπορούμε… Δε μπορεί όμως με αυτή την έδρα να μη ξυπνήσει η ομάδα".

Για το ότι πλέον το πρόγραμμα… βαραίνει με δύσκολα ματς: "Ενδεχομένως να παίξει πιο απελευθερωμένα η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ