ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Ήρωες Κωστούλας - Πανόπουλος"

Ματζουράκης: "Ήρωες Κωστούλας - Πανόπουλος"
Ματζουράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Ματζουράκης χαρακτήρισε ήρωες τους Φώτη Κωστούλα και Χρήστο Πανόπουλο, ανέφερε ότι οι απαιτήσεις στον Παναιτωλικός πρέπει να είναι μεγαλύτερες, ενώ ερωτώμενος για μεταγραφές απάντησε: "Να αφήσουμε ήσυχη την ομάδα".

Συνέντευξη στην τηλεόραση "Αχελώος" έδωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, εκφράζοντας για μια ακόμα φορά τα παράπονα για τις διαιτησίες των αγώνων της ομάδας του. Τι ανέφερε για τη συνέχεια της Super League, αλλά και για τους προέδρους Κωστούλα και Πανόπουλο.

-Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η προσπάθεια ήταν καλύτερη σε σχέση με άλλα ματς. Αξιολογώντας και την ομάδα του ΠΑΣ με ίδιους παίκτες σχεδόν τρία χρόνια, γι' αυτό χαρακτήρισα χρυσή την νίκη».

-Για το πως πήγε στον Παναιτωλικό:

«Πάω εκεί που με θέλουν πολύ. Είμαι χρόνια στον χώρο. Από την στιγμή που ενδιαφέρθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος...».

-Για το αν είχε εικόνα για την ομάδα πριν έρθει:

«Όταν οι παράγοντες λένε ότι θα πάρουν προπονητή που να ξέρει τα δεδομένα του πρωταθλήματος δεν έχουν άδικο. Οι προπονητές καριέρας αναλύουν τους αντιπάλους κι εγώ είχα εικόνα για τον Παναιτωλικό. Έφυγαν πολλοί παίκτες το καλοκαίρι, έγινε μια δουλειά με τους νέους σε επίπεδο αναδιοργάνωσης. Αν πήγαιναν όλα καλά δεν θα υπήρχε κι αλλαγή προπονητή».

-Για το αν γνωρίζει 100% την δυναμική της ομάδας:

«Μετά από ένα μήνα έχω άποψη για την ομάδα. Πιστεύω υπάρχουν ικανότατοι παίκτες που πρέπει να έχουν συγκεκριμένους ρόλους και να τους ενισχύσουν. Για να προσφέρουν περισσότερο και οι ίδιοι. Αυτό που χρειάζεται δουλειά είναι ο ομαδικός δείκτης. Εκεί πρέπει να δουλέψει ο Παναιτωλικός. Όσο ο δείκτης ανεβαίνει, αναδεικνύονται και τα ατομικά στοιχεία των παικτών. Από τα αποτελέσματα είμαι δυσαρεστημένος, αλλά από την προσπάθεια ευχαριστημένος. Αδικηθήκαμε σε πολλά ματς, αλλά δεν ξέρω τον λόγο».

-Για την διαιτησία και τις αντιδράσεις του:

«Ό,τι είναι λάθος δεν το δέχεται κανείς. Την αντίδραση την μελετάς μετά και καμιά φορά μετανιώνεις. Αλλά δεν παύεις να διεκδικείς το δίκιο σου. Στα λάθη δεν αντιδρώ μόνο εγώ. Όλοι το κάνουν. Οι παίκτες δεν έχουν το δικαίωμα γιατί θα φάνε κάρτα. Άρα θα αντιδράσουν άλλοι. Ένας από αυτούς είναι και ο προπονητής γιατί αδικείται και η δουλειά του. Δεν έπρεπε να χάσουμε ούτε στον Λεβαδειακό, ούτε στην Ξάνθη. Δούλεψαν καλύτερα τα παιδιά».

-Για το στίγμα που θέλει να δώσει στον Παναιτωλικό:

«Με βάση την οργάνωση του Παναιτωλικού οι απαιτήσεις πρέπει να είναι μεγαλύτερες. Δικαιούνται μια διάκριση στα τόσα χρόνια του Κωστούλα. Θα χαρακτήριζα ήρωες και τον Κωστούλα και τον Πανόπουλο που είναι σε επαρχιακές πόλεις και τόσα χρόνια στηρίζουν. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει κάποια στιγμή να ικανοποιηθούν. Είτε με τίτλο, είτε με ευρωπαϊκή συμμετοχή. Θα πρέπει κι από την πολιτεία να ανταμειφθούν».

-Για το αν θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο:

«Η πείρα με έχει οδηγήσει να εξαντλείς όλα τα περιθώρια των παικτών που έχεις. Όταν έχω υλικό προσπαθώ να αξιολογώ και να πάρω ό,τι περισσότερο έχω. Υπάρχει ενδιαφέρον και για ενίσχυση, αλλά δεν πρέπει ακόμη να ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο. Να αφήσουμε ήσυχη την ομάδα».

-Για το δύσκολο πρόγραμμα ως το φινάλε του πρώτου γύρου:

«Δεν έχουμε βαθμολογική άνεση και δεν ησυχάζουμε. Κάθε παιχνίδι πρέπει να ψάχνουμε το αποτέλεσμα. Να ενισχύσουμε την ενέργεια στο παιχνίδι μας. Ο δείκτης ο ομαδικός να ανέβει για να βγάλουμε το δύσκολο πρόγραμμα. Με την δουλειά τους οι παίκτες θα κυνηγήσουν και αποτέλεσμα μακριά από το Αγρίνιο με μια μεγάλη ομάδα. Το θέλουμε».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ