ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "'Επαιζαν τέσσερις από την Κ20"

Ματζουράκης: "'Επαιζαν τέσσερις από την Κ20"
Ματζουράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην χρησιμοποίηση τεσσάρων παικτών από την Κ20 στον αγώνα με τον Ατρόμητο στάθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, μετά την ήττα της ομάδας του στο Περιστέρι.

Ο Γιάννης Ματζουράκης υποστήριξε μετά την ήττα (1-0) του Παναιτωλικού από τον Ατρόμητο: " Ήταν ένας ωραίος και δυνατός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν το ματς. Εμείς χάσαμε δύο ευκαιρίες στο α' ημίχρονο, αλλά και ο Ατρόμητος που πέτυχε και το γκολ με τον Λε Ταλέκ. Με τις αλλαγές φέραμε τον αντίπαλο σε πανικό και τον κλείσαμε στην περιοχή του και θεωρώ ότι αξίζαμε να φύγουμε τουλάχιστον με τον βαθμό".

Για το εάν τελικά ήταν λάθος που δεν ξεκίνησε ένας εκ των Ουάρντα ή Κάπελ: "Όχι, δεν ήταν λάθος. Είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο και αυτό εφαρμόσαμε".

Για το τι ευθύνεται για το μηδέν στην επίθεση: "Θέμα ψυχραιμίας. Όταν εκτός έδρας δημιουργείς τόσες ευκαιρίες, δικαιούσαι και ένα αποτέλεσμα. Φεύγουμε στεναχωρημένοι. Σήμερα έπαιζαν τέσσερα παιδιά από την Κ-20 και είναι μεγάλο πράγμα αυτό για την ομάδα".

Για το εάν τελειώνει ο στόχος της Ευρώπης: "Νομίζω το αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης, δίνει το δικαίωμα στον Αστέρα να είναι το φαβορί. Τώρα δίνουμε συνέχεια ευκαιρίες".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ