ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Μάτια" Παναιτωλικού στο Χιμνάσια-Γοδόι

"Μάτια" Παναιτωλικού στο Χιμνάσια-Γοδόι

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, είναι στην Αργεντινή και παρακολούθησε υποψήφιους στόχους στην αναμέτρηση της Χιμνάσια Λα Πλάτα με τη Γοδόι Κρους. (VIDEO)

Νίκο Μαρτίνες, Φερνάντο Γοδόι, Λούκας Βιγιαφάνιες, στο παρελθόν. Και Σεμπαστιάν Ρουσκουγιέδα, Οσμάρ Φερέιρα, Φαμπιάν Μουνιός. Η συνταγή δεν έτυχε... πέτυχε. Και στο Αγρίνιο έχουν κάθε λόγο να κοιτάζουν προς την αγορά της Αργεντινής καθώς και αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη είναι ιδιαιτέρως ανταποδοτικά για τον Παναιτωλικό.

Γι' αυτό και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μάκης Μπελεβώνης, βρίσκεται στη "χώρα του τάνγκο" και μάλιστα τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), παρακολούθησε την ισόπαλη αναμέτρηση (2-2) της Χιμνάσια Λα Πλάτα με τη Γοδόι Κρους.

Δύο από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Αγρινίου, αγωνίστηκαν στο ματς. Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο 24χρονος μέσος, Φερνάντο Σούκι, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την "Τόμπα", στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, βρήκε δίχτυα στο 44ο λεπτό, μειώνοντας για τη Γοδόι και ανοίγοντας το δρόμο για την ισοφάριση.

Κι από την πλευρά της φιλοξενούμενης, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, Όλιβερ Μπενίτες, που κι αυτός ξεκίνησε την καριέρα του από τους "πλατένσες", ομάδα στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Όχι ότι έλειπαν και οι συναντήσεις με παλιούς γνώριμους, μετά το τέλος του ματς. Και συγκεκριμένα με τον Φερνάντο Γοδόι, πρώην μέσο του Ατρομήτου και νυν της Γοδόι Κρους, ο οποίος πρωτοήρθε στη χώρα μας, στο Αγρίνιο, για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ