ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μαντζουράκης: "Άδικο το σκορ για τον ΠΑΟΚ!"

Μαντζουράκης: "Άδικο το σκορ για τον ΠΑΟΚ!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Μαντζουράκης δεν κρύφτηκε πίσω από το μικρό σκορ, ενώ μίλησε και για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός δεν έκανε εμφάνιση που να δικαιολογεί ήττα με μικρό σκορ από τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που ομολόγησε και ο προπονητής του Γιάννης Μαντζουράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας άδικο το σκορ για τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο Γιάννης Μαντζουράκης τόνισε στις δηλώσεις του:

"Η αρχή μας δεν ήταν καλή. Βρεθήκαμε σε τρικυμία μετά το γρήγορο γκολ που δεν δικαιολογείται με την ποιότητα που έχουμε. Τελειώσαμε άσχημα το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να έχει οκτώ τελικές και εμείς μόνο μία. Στο δεύτερο σταθήκαμε καλύτερα αλλά το σκορ είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ. Αν μάλιστα έμπαινε και η φάση του Κλέσιο θα μιλούσαμε για ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα. Έχουμε καλύτερη ομάδα από αυτή που δείξαμε και αυτό θα φανεί στη συνέχεια".

Για το νέο πρωτάθλημα, σημείωσε:

"Υπάρχουν αλλαγές. Οι μεγάλοι προσπάθησαν να ενισχυθούν περισσότερο και να μειώσουν την απόσταση από τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είχε μια αρρώστια που ξεκινούσε από το χώρο του κέντρου. Τώρα βγάζει ταχύτητα από τη μεσαία γραμμή και εκρηκτικότητα φάσεων. Πιστεύω ότι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ενισχύθηκαν και θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην κορυφή. Το ίδιο εκτιμώ ότι θα γίνει και στο γκρουπ των ομάδων που ακολουθούν".

Ουάρντα: "Δεύτερη ομάδα μου ο ΠΑΟΚ..."

Ο Αμρ Ουάρντα, που σκόραρε στο ματς (2-1) με τον ΠΑΟΚ, είπε: "Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι φεύγουμε με ένα τιμητικό σκορ. Ο ΠΑΟΚ ήταν και πέρυσι μια καλή ομάδα αλλά φέτος νομίζω είναι καλύτερος. Έκανε εξαιρετικές μεταγραφές, διαθέτει μια δυνατή έδρα και είναι μια καλή ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει".

Για το "φλερτ" με τον ΠΑΟΚ που είχε παλαιότερα: "Υπήρχαν επαφές με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν τα βρήκαμε. Τώρα παίζω στον Παναιτωλικό και είμαι καλά, αλλά ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ; Μετά τον Παναιτωλικό, η δεύτερη ομάδα που υποστηρίζω είναι ο ΠΑΟΚ από τον οποίο πέρασαν αρκετοί Αιγύπτιοι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και του εύχομαι καλή τύχη".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ