ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μάκος: "Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports)
Παναιτωλικός, Μάκος EUROKINISSI SPORTS

Ο Γρηγόρης Μάκος ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού στη νίκη (3-2) επί της ΑΕΚ. Σημείωσε δύο γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του και αφιέρωσε την εμφάνιση αυτή στην οικογένειά του.

Με δικό του γκολ ο Γρηγόρης Μάκος ισοφάρισε σε 2-2 την ΑΕΚ. Με ένα δεύτερο χάρισε τη νίκη στον Παναιτωλικό, ανήμερα των 30ών του γενεθλίων. Μετά το ματς ο χαφ των Αγρινιωτών είπε: " Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου κόντρα σε μία ομάδα που με βοήθησε πολύ. Σήμερα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, σήμερα αποδείξαμε ότι αδικούμε τους εαυτούς μας και η ομάδα δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί" είπε στη Nova.

Για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο είπε: "Σήμερα το παιχνίδι ήθελε πάθος και δύναμη και νομίζω τα είχαμε. Στο τρίτο γκολ έχω μείνει κανονικά πίσω και μου φωνάζουν να ανέβω και όπως και στο πρώτο μου γκολ με άκουσε ο συμπαίκτης μου, ο Ρόσα, κατάφερε να με βρει, την τσίμπησα και πέτυχα το γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Συνήθως λέμε ότι όταν βλέπουμε ομάδες να κάνουν ανατροπές αν ήμασταν εμείς δεν θα τα καταφέρναμε, αλλά σήμερα δώσαμε όλα τα ψυχικά μας αποθέματα.

Έχουμε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο αλλά έβρεχε πάρα πολύ, παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο και μέχρι να ξεφύγουμε απ’ τις επικίνδυνες θέσεις θα παίζουμε έτσι για να γλυτώσουμε τα χειρότερα. Έγινε μια πολύ καλή αλλαγή και μας βοήθησε για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Εμάς μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος".

Για το πού αφιερώνει τα γκολ:

"Σίγουρα τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, γιατί δεν μου έχουν έρθει όλα όπως τα ήθελα αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνω νίκη σε ομάδα μου, πρώτα απ’ όλα σκέφτηκα την γυναίκα μου και το παιδί μου στην κερκίδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με διπλή ανατροπή και δύο γκολ του Μάκου, 3-2 ο Παναιτωλικός την ΑΕΚ
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ