ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μάκος: "Θα δούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα"

Μάκος: "Θα δούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Γρηγόρης Μάκος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα και στην Εθνική Ελλάδας.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Γρηγόρης Μάκος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ArenaFM 89,4" αναφορικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το παιχνίδι στην Τούμπα. Αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, στο φετινό πρωτάθλημα και στην Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Δεν ξεκινάμε και με το πιο εύκολο πρόγραμμα. Παίζουμε εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που έχει δυναμώσει πολύ από πέρσι , θα διεκδικήσει τον τίτλο και είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Εμείς ερχόμαστε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο γίνεται.

Έχουμε φτιάξει μια καλή παράδοση στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε να συνεχιστεί. Η πρεμιέρα κρύβει κινδούνους και εκπλήξεις και μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη με την Φιορεντίνα για το Europa League. Λογικά, η Τούμπα θα έχει πολύ κόσμο και σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη πίεση".

Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών: "Είμαστε άτυχοι με τον Τάσο Παπάζογλου, αλλά υπάρχει ρόστερ και ευελπιστούμε να καλυφτεί η θέση επάξια. Θα είναι έξω για έξι μήνες, ο τραυματισμός ήταν πολύ σοβαρός και σε πολύ κακή περίοδο. Πέρα από τον Τάσο δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στην ομάδα".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Κάθε χρόνο οι ομάδες δυναμώνουν και αυτό είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα, θα γίνει μεγάλη μάχη με τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Στα ψηλά έχουν δυναμώσει πολύ τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ. Νομίζω ότι θα δούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Για την απουσία Ελλήνων παικτών από τις περισσότερες ομάδες: "Έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι σε αρκετές ομάδες. Ο Αστέρας Τρίπολης ας πούμε ενώ τα τελευταία χρόνια βασιζόταν σε ξένους ποδοσφαιριστές, παρακολούθησα ένα φετινό παιχνίδι που είχε μέσα οκτώ Ελληνόπουλα. Είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα και νομίζω ότι πρέπει να ακολουθήσουν τον δρόμο αυτό και οι υπόλοιπες ομάδες. Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά γιατί υπάρχει πολύ ταλέντο".

Αναφορικά με την Εθνική ομάδα: "Κάναμε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Ολλανδία, αλλά και την πρώτη νίκη στα προκριματικά κόντρα στο Γιβραλτάρ. Μπορεί να είναι αδύναμη ομάδα αλλά έτσι ήταν και με τα νησιά Φερόε, οπότε κάθε νίκη σε τέτοιο επίπεδο, είναι σημαντική. Κάτι αλλάζει και πάει προς το καλύτερο. Στον όμιλο πρέπει να προσέξουμε και την Κύπρο, έχω αγωνιστεί εκεί και έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Τα τελευταία χρόνια έχουμε πέσει και ήταν σίγουρα άσχημο που δεν προκριθήκαμε στην τελική φάση του Euro. Πιστεύω ότι από δω και πέρα θα πάνε όλα καλύτερα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ