ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα... βουντού του Κυριακίδη

Τα... βουντού του Κυριακίδη
Κυριακίδης Ξάνθη

Ο Δημήτρης Κυριακίδης έπιασε και τρίτο πέναλτι μέσα σε ένα χρόνο, ενώ συνολικά μετρά εννέα αποκρούσεις στην καριέρα του. Δείτε πως... ψαρεύει τους επιθετικούς (VIDEO).

Ο Παναιτωλικός δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς έχασε με 2-0, όμως ο Γιάννης Ματζουράκης είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα και δεν δίστασε να το πει στη συνέντευξη Τύπου.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης η Ένωση κέρδισε πέναλτι με τον Τζιμπούρ, αλλά ο Δημήτρης Κυριακίδης είπε "όχι" στον Μάνταλο κρατώντας το σκορ σε νορμάλ επίπεδα.

Ο 29άχρονος τερματοφύλακας θεωρείται εξπέρ όσον αφορά τις αποκρούσεις πέναλτι, αφού το έχει καταφέρει εννέα φορές τα τελευταία χρόνια (από το 2009). Μάλιστα από την περσινή σεζόν μέχρι και σήμερα, έχει αποσοβήσει τρεις φορές το γκολ από την άσπρη βούλα!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ο Κυριακίδης έχει τη δική του τεχνική. Κάνει κινήσεις κάτω από την εστία με σκοπό να μπερδέψει τον αντίπαλο επιθετικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα είτε να αποκρούει, είτε να τους αναγκάζει να στέλνουν τη μπάλα έξω.

Τα πέναλτι του Κυριακίδη

Σεζόν 2015-2016

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 2-0 (έπιασε του Μάνταλου στο 93')

Σεζόν 2014-2015

ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 2-2 (έπιασε το πέναλτι του Τσουκαλά στο 79')

Εργοτέλης - Ξάνθη 0-2 (έπιασε πέναλτι του Χαντί στο 22')

Σεζόν 2013-2014

Ξάνθη - Σταντάρ Λιέγης 1-2 (έπιασε πέναλτι του Μπιά στο 53')

Σεζόν 2011-2012

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 2-0 (το έχασε ο Μπεσέρα στο 51')

Λεβαδειακός - Ξάνθη 2-0 (το έχασε ο Μαρκόφσκι στο 77')

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ