ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κυριακίδης ο MVP του Παναιτωλικού για τη φετινή σεζόν

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Κυριακίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κυριακίδης αναδείχτηκε από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού ως MVP της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και οι ιθύνοντες της ομάδας του Αγρινίου έφτιαξαν ένα εντυπωσιακό βίντεο με τις επεμβάσεις του 30χρονου γκολκίπερ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Κυριακίδης του Παναιτωλικού αναδείχτηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας του Αγρινίου ως MVP της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο 30χρονος κίπερ έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της χρονιάς στο πρωτάθλημα, δεν έχασε ούτε λεπτό, και πραγματοποίησε αρκετές σωτήριες και σπουδαίες επεμβάσεις.

Μάλιστα ο Παναιτωλικός ετοίμασε ένα "VIDEO" με κάποιες από τις αποκρούσεις του ενώ με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρεται στα κατορθώματα του:

"Ο Δημήτρης Κυριακίδης αναδείχτηκε MVP της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Ο τερματοφύλακάς μας, συμμετείχε σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος χωρίς να αντικατασταθεί (30 αγώνες, 2.830 αγωνιστικά λεπτά), έχοντας εξαιρετική απόδοση.

Αναδείχτηκε MVP της 1αγωνιστικής (ΑΕΚ – Παναιτωλικός 0-0) και της 5αγωνιστικής (Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-0), στο διαγωνισμό Super League – nova – ΠΣΑΠ.

Στη διάρκεια της φετινής περιόδου κλήθηκε δύο φορές στην Εθνική Ελλάδας για τους αγώνες με Λευκορωσία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη τον Νοέμβριο και με το Βέλγιο τον Μάρτιο.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που ο Δημήτρης Κυριακίδης κερδίζει τον τίτλο MVP της ομάδας μας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ