ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κυριακίδης: "Να έρθουν ομαδικές διακρίσεις"

Κυριακίδης: "Να έρθουν ομαδικές διακρίσεις"

Οι Δημήτρης Κυριακίδης και Δημήτρης Κουτρομάνος ανακηρύχθηκαν σε MVP για την 6η και την 7η αγωνιστική και την Πέμπτη (22/10) παρέλαβαν τα βραβεία τους. (VIDEO)

Ο Δημήτρης Κυριακίδης στο φετινό του ντεμπούτο κάτω από τα γκολπόστ του Παναιτωλικού είδε την ομάδα του να χάνει με 5-1 εντός έδρας από την Καλλονή και παράλληλα τον κόσμος να τον ανακηρύσσει σε MVP της ομάδας του Αγρινίου.

Και δικαίως γιατί πλην των πέντε γκολ που δέχθηκε ο Παναιτωλικός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Κυριακίδης έσωσε πολλές φορές την εστία του.

Ο έμπειρος πορτιέρο αλλά και ο Δημήτρης Κουτρομάνος που ψηφίστηκε από τον κόσμο ως ο καλύτερος για την 7η αγωνιστική παρέλαβαν τα βραβεία τους στην διάρκεια της Πέμπτης. Και οι δυο στάθηκαν στα καλύτερα αποτελέσματα που πρέπει να έχει η ομάδα από εδώ και στο εξής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η απονομή των βραβείων στους MVP των δύο τελευταίων αγωνιστικών Δημήτρη Κυριακίδη και Δημήτρη Κουτρομάνου έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του χορηγού μας “Οινοποιείο Ν. & Ν. Γρίβας”. Ο κ. Νεκτάριος Γρίβας απένειμε το βραβείο στον Δημήτρης Κυριακίδη και ο κ. Νίκος Γρίβας το βραβείο στον Δημήτρη Κουτρομάνο.

Δείτε φωτογραφίες και το Video της εκδήλωσης".

Κυριακίδης: "Μακάρι να συνοδευόταν το βραβείο από νίκη της ομάδας"

Ο γκολκίπερ της ομάδας του Παναιτωλικού δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου του:

"Αυτό που θα ήθελα πιο πολύ ήταν να συνοδεύεται αυτό το βραβείο και με μια νίκη της ομάδας, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο τους το αφιερώνω γιατί αυτοί με ψήφισαν. Θέλω να έρθουν οι διακρίσεις και να είναι ομαδικές και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Κουτρομάνος: "Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνιση με τον Λεβαδειακό"

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουτρομάνος που αναδείχθηκε σε MVP της 7ης αγωνιστικής ευχαρίστησε τον κόσμο και έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με τον Λεβαδειακό:

"Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα γιατί ήταν πολύ καλή η απόδοση μας στο ματς με τον Λεβαδειακό".

Βάζει τέρμα στην βία ο Παναιτωλικός

"Τις επισκέψεις του σε Σχολεία και την διατήρηση άμεσης επαφής με τους μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας, συνέχισε σήμερα ο Παναιτωλικός. Ενισχύοντας την αμφίδρομη σχέση που έχει αναπτυχθεί με τη νεολαία και την εκπαίδευση, μέσα από τη διοργάνωση δεκάδων σχετικών εκδηλώσεων ετησίως.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μαςΔημήτρης Κυριακίδης, Νίκος, Μήλιος, Αμρ Ουάρντα, Μάρκος Πάουλο, συνοδευόμενοι από τον Γενικό ΑρχηγόΜάκη Μπελεβώνη, επισκέφτηκαν το πρωί το Γυμνάσιο Γουριάς Μεσολογγίου και συμμετείχαν σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό προσωπικό και τον υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ.Ρένο Χριστοδουλίδη.

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη βία και τον ρατσισμό, θέματα για τα οποία έγινε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση των μαθητών με τους ποδοσφαιριστές.

ΒΑΛΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΒΙΑ!

Παράλληλα ο Παναιτωλικός συμμετέχει ενεργά στην κοινή πρωτοβουλία της Super League και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων κατά του Ρατσισμού και της Βίας. Η 8η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Super League, στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2015, είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά της Βίας.

Συμμετέχουμε στην παραπάνω εκστρατεία που έχει σκοπό να υπενθυμίσει στους φιλάθλους, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο ότι η Βία κάθε είδους δεν πρέπει να γίνεται αποδεκτή από το κοινωνικό σύνολο. Με κεντρικό μήνυμα «Βάλε ΤΕΡΜΑ στη Βία», θα πραγματοποιηθεί σειρά δράσεων σε όλα τα γήπεδα των ομάδων της Super League, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της φίλαθλης κοινής γνώμης".

Θύρα για τους μαθητές στο ματς με Πλατανιά

Όπως έγινε γνωστό επίσης η ΠΑΕ Παναιτωλικός στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά θα ανοίξει και πάλι την θύρα των μαθητών για 500 παιδιά από σχολεία του Αγρινίου:

"Θύρα των μαθητών" θα λειτουργήσει και στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διαθέσει για τη φιλοξενία μαθητών περίπου 500 δωρεάν εισιτήρια στη Θύρα 3 (μικρή κερκίδα) του γηπέδου μας, δίνοντας την ευκαιρία στη νεολαία της περιοχής να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα συντονίσει τη δωρεάν διανομή των εισιτηρίων σε Σχολεία και σε συνεργασία μαζί της θα φιλοξενηθούν στον αγώνα του Σαββάτου και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας όλοι οι μαθητές των Γυμνασίων – Λυκείων της Αιτωλοακαρνανίας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ