ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κυριακίδης: "Για τους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ!"

Κυριακίδης: "Για τους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ!"

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη της ομάδας του Αγρινίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό", με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για τη νίκη της ομάδας του Αγρινίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το ότι ήταν ο καλύτερος του Παναιτωλικού στη νίκη επί της Ξάνθης: "Ήταν πολύ σημαντική η νίκη. Έχουμε πολύ πίσω στην βαθμολογία. Η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή με τα Γιάννινα. Έχουμε καλό ρόστερ. Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε. Χθες είχαμε τεράστια πίεση. Παίζαμε με ένα δυνατό αντίπαλο, μία ομάδα δουλεμένη επί χρόνια. Η νίκη και οι βαθμοί ήρθαν την κατάλληλη στιγμή".

Γιατί έχει αυτή την πορεία η ομάδα: "Κανείς δεν το περίμενε. Ούτε εμείς που παίζουμε. Καλύτερα που έγινε τώρα, παρά στον δεύτερο γύρο. Μακάρι βέβαια να μην γινόταν ούτε τώρα. Με την έλευση του κυρίου Ματζουράκη η ομάδα δείχνει καλύτερη. Δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα τόσο γρήγορα. Θα δουλέψουμε αυτό το δεκαπενθήμερο και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Για το τι αλλάζει ένας νέος προπονητής: "Συνήθως κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Ένας προπονητής που έχει μελετήσει την ομάδα που πάει να δουλέψει βλέπει κάποια προβλήματα και προσπαθεί να διορθώσει κάποια πράγματα, βάζοντας και την δική του φιλοσοφία. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εξήγηση".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στην συνέχεια ο Παναιτωλικός: "Το φετινό πρωτάθλημα μπορείς να κερδίσεις παντού βαθμούς και να χάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Το είδαμε και με τον Πανθρακικό. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε στην διακοπή να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια που μας λείπουν. Ο ΠΑΟΚ έχει κάποια προβλήματα και αυτά θα κοιτάξουμε. Αυτόματα η πίεση πάει σε εκείνους. Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς και αυτό θα επιδιώξουμε".

Για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, που ακολουθεί από την διακοπή: "Η έλευση του νέου προπονητή νομίζω θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Είναι έμπειρος από καλό πρωτάθλημα. Αυτό που προέχει είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος".

Για τον Ρομπέρτο: "Είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας. Έχει δουλέψει σε ένα επίπεδο όπως η Πορτογαλία και η Ισπανία. Έχει παραστάσεις από πολύ μεγάλες ομάδες. Ομάδες που κατά την γνώμη μου είναι μεγαλύτερες από τον Ολυμπιακό. Άρα μεγαλύτερη πίεση και εμπειρίες. Τον βοηθάει αυτό στον Ολυμπιακό. Μετράει πάρα πολύ βέβαια και η ομάδα. Είναι σημαντικό να νιώθεις σιγουριά για τον τερματοφύλακα, αλλά και εσύ για την ομάδα. Να βοηθάει και εσένα. Είναι πάρα πολύ καλός ο Ρομπέρτο, αλλά και το σύνολο είναι σημαντικό".

Για την αποχώρηση του από την Ξάνθη και την μεταγραφή του στον Παναιτωλικό: "Σαν επαγγελματίας κάθε καλοκαίρι κοιτάς τι είναι καλύτερο για σένα. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην Ξάνθη. Τον πρώτο χρόνο παίξαμε αγώνα μπαράζ και τον επόμενο τελικό Κυπέλλου. Είναι συναισθήματα που τα κρατάω μέσα μου χαραγμένα. Την αγαπάω πάρα πολύ την ομάδα. Για δικούς μου λόγους ήθελα να αλλάξω ομάδα και να έρθω στον Παναιτωλικό. Ο κάθε επαγγελματίας πιστεύω είναι καλό να αλλάζει ομάδες. Αλλάζει φιλοδοξίες και στόχους. Πέτυχα με την Ξάνθη αυτό που ήθελε εδώ και χρόνια ο πρόεδρος της, να πάει στον τελικό και μετά ήθελα να βάλω άλλους στόχους".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ