ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κωστούλας: "Σύννεφα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε"

Κωστούλας: "Σύννεφα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε"
Κωστούλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τα "σύννεφα" του ελληνικού ποδοσφαίρου "που εμείς δεν μπορούμε να ελέγξουμε" μίλησε την Τετάρτη (9/3) ο Φώτης Κωστούλας, που ευχήθηκε να δει τον Παναιτωλικό να παίζει στην Ευρώπη.

Την Τετάρτη (9/3) ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε 90 χρόνια ιστορίας και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας, βραβεύτηκε σε εκδήλωση από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτη Παπαχρήστου. Ο μεγαλομέτοχος των "καναρινιών" υποστήριξε ότι θα συνεχίσει να για να κάνει όλο και καλύτερο τον Παναιτωλικό, ενώ αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.

"Μακάρι να είμαστε και στα 1000 χρόνια εδώ. Όχι εμείς φυσικά αλλά άλλοι Παναιτωλικοί. Εγώ μακάρι να είμαι για χρόνια στην ομάδα. Θα παλεύω για να κάνω όλο και μεγαλύτερο τον Παναιτωλικό. Δυσκολίες πολλές υπάρχουν. Δυσκολευόμαστε. Δεν ευθυνόμαστε εμείς σαν ομάδα, φίλαθλοι κι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Οφείλεται σε λόγους εκτός δικαιοδοσίας μας" είπε αρχικά.

Πρόσθεσε: " Δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε, αλλά θα το παλέψουμε όσο μπορούμε. Οι στόχοι μας είναι για πιο ψηλά. Κάποτε πρέπει να δούμε τον Παναιτωλικό και στην Ευρώπη. Ο Παναιτωλικός έχει εργαζόμενους διαμάντια για τον σύλλογό μας και το ποδόσφαιρο. Έχει παίκτες που δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα. Έχουμε την οικονομική ευρωστία για να μην μπούμε σε παιχνίδια που δεν παίζουμε. Ο τόπος μας έχει περηφάνια.

Δεν σκύβουμε, δεν πάμε με κανέναν. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναιτωλικό εκεί που πρέπει! Μακάρι να τελειώσει καλά το πρωτάθλημα γιατί στον ουρανό μαζεύονται σύννεφα που δεν μπορούμε εμείς να ελέγξουμε. Να βρούμε δύναμη και να δούμε την νέα χρονιά πιο ψηλά τον Παναιτωλικό".

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση δεν έδωσε το παρών ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης. Την ομοσπονδία εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρό της και πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλλονιάς, Βαγγέλης Μαζαράκης.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ